29 / 04 / 2024

Kemalpaşa Akalan Mahallesi

Kemalpaşa Akalan Mahallesi

İZSU Genel Müdürlüğü, yılın son ayında Seferihisar’da yağmur suyu hattı, Kemalpaşa’da da kanal alt yapısı yatırımlarına başlıyor. İki çalışmanın toplam maliyeti 4 milyon liraya ulaşıyor.

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmir Kemalpaşa'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Kemalpaşa ilçesi, Ören Mahallesi 5967 parselde yer alan akaryakıt istasyonu tapulu arsayı 6 milyon 778 bin 566 TL'ye icradan satıyor...

İzmir Kemalpaşa'da 10.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa Satış Memurluğu, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Yukarımahalle Mahallesi Küplücealtı Mevkii, 683 ada 1 parseldeki arsayı 10 milyon 131 bin TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular yarın başlayacak!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da yapımı devam eden konutları için yarından itibaren müracaatlar alınacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Uğurlu, “Konutlar en kısa sürede hak sahiplerine verilecek” diye açıklama yaptı. 

Kemalpaşa’da TOKİ başvuruları başlıyor!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede hayata geçirilen TOKİ konutları için başvuruları almaya başlayacaklarını dile getirdi. 

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi, 1319 ada, 3 parsel ve güneyindeki tescil dışı alanın bir kısmı ile 1313 ada, 4, 5, 6, 7 ve (11) parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları yine mahkemelik oldu!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bölge halkı, AKP'li belediyenin kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.Soğukpınar ve Atatürk Mahallesi için hazırlanan ikinci imar planları da bölge halkı tarafından mahkemeye taşındı.

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları mahkemelik oldu!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projesine bölge halkından tepki geldi. Vatandaşlar, kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli , Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm planlarına dava açılacak!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projelerine halkın onayı alınmadığı için itiraz eden ve dernekleşmiş olan mahalle sakinleri 2. defa askıya çıkan planlara karşı tekrar dava açacak.

Mahalle Kemalpaşa'da hemen tapu fırsatı!

Sıradışı konseptiyle dikkatleri üzerine çeken Mahalle Kemalpaşa'da eski mahalle konseptini yansıtılıyor. Proje, çocuk öncelikli tasarımı, motorlu araçtan arındırılmış ve ıhlamur kokulu sokaklarıyla fark oluşturuyor.

Kemalpaşa'da yeniden bir imar çalışması başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Kemalpaşa Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Başkan Arif Uğurlu, bölgede hayata geçireceği hizmetleri anlattı.

Kemalpaşa Akalan Mahallesi Haberi

Kemalpaşa Akalan Mahallesi

Yıl boyunca 30 ilçenin alt yapı sorunlarını çözmek amacıyla birçok yatırıma imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yılın son ayında Seferihisar ve Kemalpaşa’nın mahallelerinde önemli bir çalışma başlatıyor. Kemalpaşa Akalan Mahallesi ile Yukarı Sütçüler Mahallesi’nde yeni kanal şebekesi döşenerek bu mahalleler sağlıklı kanal sistemine kavuşturulacak. Toplanan evsel atık sular, Kemalpaşa kolektörü vasıtasıyla arıtmaya iletilecek. 1 milyon 437 bin liralık yatırımla önümüzdeki günlerde başlayacak çalışmalar Haziran 2015 tarihinde sona erecek. 


İZSU’nun ayrıca çevre yerleşimlerde yağmur suyu hatları oluşturarak taşkınları önleme çalışmaları da devam ediyor. Seferihisar’da Turabiye, Camikebir, Çolak İbrahim Bey ve Hıdırlık mahallelerine yağmur suyu kanalı döşeyecek olan İZSU, imalat çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlıyor. Yağışlarda yaşanan taşkınları önlemek amacıyla 4 mahalleye toplam 6.2 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşenecek....