10 / 05 / 2024

Kemalpaşa Cami temel atma töreni

Kemalpaşa Cami temel atma töreni

Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde yaptırılacak olan Kemalpaşa Cami’sinin temel atma töreni 2 Haziran 2016 Perşembe günü yapılacak.

TOKİ İzmir Kemalpaşa 679 konut ihalesi yarın!

İzmir Kemalpaşa İlçesi 1. Etap 679 Adet Konut, 13 Adet Ticaret, 1 Adet 9 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet T-8 Cami, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu ve 1 Adet 16 Derslikli Ortaöğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Kemalpaşa başvuru tarihleri 2019!

TOKİ İzmir Kemalpaşa başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular yarın başlayacak!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da yapımı devam eden konutları için yarından itibaren müracaatlar alınacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Uğurlu, “Konutlar en kısa sürede hak sahiplerine verilecek” diye açıklama yaptı. 

Kemalpaşa’da TOKİ başvuruları başlıyor!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede hayata geçirilen TOKİ konutları için başvuruları almaya başlayacaklarını dile getirdi. 

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları yine mahkemelik oldu!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bölge halkı, AKP'li belediyenin kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.Soğukpınar ve Atatürk Mahallesi için hazırlanan ikinci imar planları da bölge halkı tarafından mahkemeye taşındı.

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları mahkemelik oldu!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projesine bölge halkından tepki geldi. Vatandaşlar, kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli , Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm planlarına dava açılacak!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projelerine halkın onayı alınmadığı için itiraz eden ve dernekleşmiş olan mahalle sakinleri 2. defa askıya çıkan planlara karşı tekrar dava açacak.

Mahalle Kemalpaşa'da hemen tapu fırsatı!

Sıradışı konseptiyle dikkatleri üzerine çeken Mahalle Kemalpaşa'da eski mahalle konseptini yansıtılıyor. Proje, çocuk öncelikli tasarımı, motorlu araçtan arındırılmış ve ıhlamur kokulu sokaklarıyla fark oluşturuyor.

Kemalpaşa'da yeniden bir imar çalışması başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Kemalpaşa Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Başkan Arif Uğurlu, bölgede hayata geçireceği hizmetleri anlattı.

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm hamlesi!

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi, yerel seçim öncesi kentsel dönüşümü başlatmak için meclisten karar çıkardı ve belediyeyi 5 milyon lira borçlandırdı.

Kemalpaşa Cami temel atma töreni Haberi

Kemalpaşa Cami temel atma töreni



Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde yaptırılacak olan Kemalpaşa Cami’sinin temel atma töreni 2 Haziran 2016 Perşembe günü yapılacak.

Göreve geldikleri günden bu güne yaptıkları vatandaşlarla istişare ederek hareket ettiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Kemalpaşa Mahallesi’nde cami eksikliğinin bulunmasından dolayı harekete geçtiklerini söyledi.

İnsanlar arasında hiçbir şekilde ayrım yapmadan, her mahallenin ihtiyaçlarına ve gelen taleplere göre hizmet vermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Can, “En önemlisi ise insanlarımız arasında hiçbir şekilde ayrım yapmadan, her mahallenin ihtiyaçlarına ve gelen taleplere göre hizmet vermeye çalışıyoruz. İnsanlarımızı ötekileştirmeden, insanlarımız arasında birlik ve beraberliğe vesile olacak, kaynaşmayı hızlandıracak hizmetlerdir bizim amacımızdır. Biz aynı vatan altında yaşamayı arzu eden herkese kucağımızı açıyoruz. İnşallah yapılacak olan cami bu kucaklaşmaya vesile olur” dedi.

Başkan Can, Kemalpaşa Mahallesi’nde 2 Haziran...