10 / 05 / 2024

Kemalpaşa dönüşüm

Kemalpaşa dönüşüm

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu yaptığı açıklamada içinde otel ve sağlık turizminin de yer alacağı alanda golf tesisleri kuracaklarını söyledi. Uğurlu, bu projeyle ilçeyi golf turizminin dünya merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefliyor

Kemalpaşa'da 800 dönümlük alan dönüşecek!

Bakanlar Kurulu 800 dönümlük bölgeyi riskli alan ilan ederek, dönüşümün önünü açtı. Buna göre Bakanlık, belediyenin istemesi halinde yetki devri yapabilecek. Böylece alan çalışmalarını ve tespitleri belediye koordine edecek.

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için ilk toplantı gerçekleştirildi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'dan Esenyurt'a dönüşüm sözü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt'un bugün beton yığınına dönüştüğünü dile getirerek dönüşüm sözü verdi.

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları yine mahkemelik oldu!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bölge halkı, AKP'li belediyenin kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.Soğukpınar ve Atatürk Mahallesi için hazırlanan ikinci imar planları da bölge halkı tarafından mahkemeye taşındı.

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları mahkemelik oldu!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projesine bölge halkından tepki geldi. Vatandaşlar, kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm planlarına dava açılacak!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projelerine halkın onayı alınmadığı için itiraz eden ve dernekleşmiş olan mahalle sakinleri 2. defa askıya çıkan planlara karşı tekrar dava açacak.

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm hamlesi!

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi, yerel seçim öncesi kentsel dönüşümü başlatmak için meclisten karar çıkardı ve belediyeyi 5 milyon lira borçlandırdı.

Bayrampaşa dönüşüm projesinde sözleşme randevuları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ ortaklığında Bayrampaşa ilçesi sınırları içerisinde kalan İsmetpaşa Mahallesi’nde yepyeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. 

Trabzon Yenicami ve Zincirlitaş'a dönüşüm müjdesi!

Trabzon Dernekpazarı Yenicami Mahallesi, Zincirlitaş Mahallesi ve Merkez Mahallesi’nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışması için Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Dernekpazarı Belediyesi arasında protokol imzalandı.

RUMELİSİAD’dan Mustafa Dündar’a dönüşüm övgüsü!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarının Bursa’nın ve Osmangazi’nin geleceğine şekil verdiğini ifade eden RUMELİSİAD yönetimi, Başkan Dündar’ı başarı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm atağı!

AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, Kemalpaşa’daki başarılı uygulamaları anlattı. Kırkpınar, “ Kentsel dönüşüm çalışmaları ve fakülte açılması girişimi sadece iki örnek” dedi.

İzmir Kemalpaşa'daki dönüşüm projesinde son durum!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde "afet riski" adı altında Soğukpınar ve Atatürk mahallelerinde kentsel dönüşüm kararı alınmasının ardından hazine malı üzerinde evi olan yurttaşlara 10 bin TL'ye varan Ecrimsil borç çıkarıldı.

Kemalpaşa dönüşüm Haberi

Kemalpaşa dönüşüm


Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, içinde otel ve sağlık turizminin de yer alacağı alanda golf tesisleri kuracaklarını söyledi. Uğurlu, bu projeyle ilçeyi golf turizminin dünya merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefliyor

İzmir'in sanayi ve tarım kenti Kemalpaşa, 100 milyar dolarlık golf turizminden pay almak için harekete geçti. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede 1990 yılında yapımına başlanan ancak yarım kalan golf tesisini hayata geçireceklerini açıkladı. Golf yatırımcılarının Kemalpaşa'nın iklimini Antalya Belek'ten daha iyi bulduğunu anlatan Uğurlu, "2 bin dönümlük bir alanda kurulacak golf sahası sadece ilçemizin değil Ege'nin turizm gelirlerini ikiye katlar. Golf turizmiyle Kemalpaşa'nın hem ekonomisi hem de marka değeri yükselişe geçecek. Tek sıkıntımız Büyükşehir Belediyesi'nin dava açarak projenin yürütmesini durdurması. Ancak bunu da aşacağımıza inanıyorum" dedi.


Kemalpaşa'da golf turizmi için...