05 / 05 / 2024

Kemalpaşa Harmony Park ödeme planı

Kemalpaşa Harmony Park ödeme planı

Harmony Park Kemalpaşa projesinde daireler 280 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bağcılar Harmony Park ödemeleri 15 ay 0 faiz olarak yapılıyor...

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

İzmir Kemalpaşa Tabiat Parkı'nda 2. etap başladı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Savanda Göleti çevresinde inşasına başlanan Tabiat Parkı'nın rıhtım direkleri dikilirken kıyı şeridi de buna uygun hale getirildi.

Kemalpaşa'ya yeni kültür merkezi inşa ediliyor!

Kemalpaşa'nın kültür ve sosyal hayatını derinden etkileyecek olan Kültür, Sanat ve Spor Merkezi'nin temeli, çok sayıda vatandaşın katıldığı bir törenle atıldı. Bin 240 metrekarelik alanda üzerinde yükselecek...

Kemalpaşa'da fabrika sayısı 940'a ulaşacak!

Yıllık 4 milyar dolarlık ticaret hacmi, 2.2 milyar dolarlık ihracatı ve Türkiye'nin ilk 100 ile 500 şirketleri arasına giren sanayi kuruluşlarını bünyesinde barındıran Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde tesis sayısı 900'ü geçecek.

İzmir Menderes Kemalpaşa imar planı değişikliği askıda!

İzmir Menderes İlçesi, Kemalpaşa Mahallesinde mülkiyeti hazineye ait olan ve Diyanet İşleri Başkanlığı personelinin eğitimi için gerekli bina ve sosyal tesisler kurulmak üzere hazırlanan plan değişikliği askıda....

Ege Seramik Kemalpaşa tesislerinin açılış töreni 9 Eylül'de!

Ege Seramik A.Ş. Kemalpaşa tesislerinde, son teknoloji ile güncellenen üretim sahamızın açılış töreni 09 Eylül 2015 Çarşamba Günü Saat 10.30’da yapılacak.

Kemalpaşa OSB'de tesis sayısı 950'ye çıkacak!

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde parselasyon planı çalışmaları tamamlanınca tesis sayısı 950'ye çıkacak, istihdamda artış sağlanacak.

Kemalpaşa OSB'de 6 firma ruhsat aldı!

Ege Bölgesi'nin sanayi bölgelerinden birisi olan, bünyesinde 22 bin kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) Türkiye'deki siyasi ve ekonomik belirsizliklere rağmen yatırımlar sürüyor.

Kemalpaşa Bağyurdu tarım alanları imar planı askıda!

İzmir Kemalpaşa 1/5000 ölçekli Bağyurdu Nazım İmar Planının bir kısmının, 1/25000 ölçekli İzmir Büyükşehir Bütünü Çevre Düzeni Planı Kararı doğrultusunda '' Tarım Alanları '' olarak belirlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Kemalpaşa OSB’ye 40 milyon dolarlık yatırım yapılacak!

Ege Bölgesi’nin sanayi bölgelerinden birisi olan, bünyesinde 22 bin kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ) Türkiye’deki siyasi ve ekonomik belirsizliklere rağmen yatırımlar sürüyor.

Kemalpaşa Kültür Merkezi'nin temeli Eylül'de atılıyor!

Kemalpaşa Belediyesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığı Kültür Merkezi projesinde ihale sürecine geldi. 26 Ağustos tarihinde yapılacak ihale sonrası, bir gecikme olmazsa 2016 yılı sonuna kadar merkezin tamamlanması planlanıyor

İzmir Kemalpaşa OSB'ye 40 milyon dolarlık yatırım!

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi 'nde ( KOSBİ ) tesis kurmak için başvuran 6 firma ruhsat alarak yaklaşık 40 milyon dolarlık yatırım için proje çalışmalarına başladı.

TOKİ Mersin Kemalpaşa Mahallesinde 24 derslikli, Toroslar Yalınayak Mahallesinde 32 derslikli okul yaptıracak!

TOKİ Mersin Tarsus Kemalpaşa Mahallesi 24 derslikli endüstri meslek lisesi ve Toroslar Yalınayak Mahallesi 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yaptıracak.

Kemalpaşa Harmony Park ödeme planı Haberi

Kemalpaşa Harmony Park ödeme planı


Dairelerin 106 ile 125 metrekare arasında tasarlandığı Harmony Park konut projesi İstanbul Bağcılar Kemalpaşa'da inşa ediliyor. Harmony Park 7 bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor.


Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık tarafından inşa edilen Harmony Park projesinde 176 adet daire bulunuyor. Harmony Park Kemalpaşa fiyatları 280 bin liradan başlıyor.


Toplam inşaat alanı 22 bin metrekare olan Harmony Park projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Kemalpaşa Harmony Park ödeme planı dahilinde yüzde 30 peşinattan sonra 15 ay sıfır faiz uygulanıyor.


Harmony Park Kemalpaşa teslim tarihi Haziran 2014 yılı olarak belirtiliyor. Harmony Park projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Harmony Park Kemalpaşa fiyat listesine göre 2+1 konutlar 280 bin lira ile 300 bin lira; 3+1 konutlar...