03 / 05 / 2024

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi 2015 yatırımları

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi 2015 yatırımları

KOSBİ'de hayata geçirilen arıtma tesisi sayesinde fabrikalardan gelen evsel ve endüstriyel nitelikli atık sular Su Kirliliği ve Kontrolü Yönetmeliği'nde belirtilen alıa ortam deşarj standartların altında değerlerde antılarak doğaya veriliyor.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Türkiye'deki organize sanayi bölgesi sayısı 320'ye ulaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada ülkedeki organize sanayi bölgesi sayısının 320'ye ulaştığını söyledi.

Kemalpaşa OSB'de 30.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kemalpaşa İcra Dairesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika binası ve müştemilatı olan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 30 milyon 500 TL olarak belirlendi.

Konya Organize Sanayi TOKİ başvuruları 17 Mayıs’ta bitiyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Konya Organize Sanayi TOKİ projesindeki toplam 503 konut için talep toplama başvuruları 17 Mayıs'ta sona eriyor.

İzmir Kemalpaşa'nın konut alanı sıkıntısı çözülmeli!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi"nin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ise, ilçedeki konut alanı sıkıntısını çözme çağrısında bulundu. 

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

İzmir Kemalpaşa OSB'ye 150 milyon dolarlık yatırım!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ne 150 milyon dolarlık fabrika yatırımı yapıldı. Toplam 90 bin metrekarelik alana sahip seramik fabrikası üretime başladı.

Kemalpaşa OSB'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ansızca Mahallesi, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 66 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir KOSBİ'de 2. etap tapuları teslim edildi!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ), yapılan parselasyon çalışmaları kapsamında ikinci etabın tapuları da sahiplerine törenle teslim edildi.   

Organize sanayi bölgelerindeki binalar emlak vergisinden muaf!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Organize sanayi bölgeleri, serbest bölgeler, endüstri bölgeleri ve sanayi sitelerinde yer alan yapı ve bina sahiplerinin emlak vergisinden muaf olduğunu açıkladı.

Mersin Kemalpaşa Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde hayata geçirilecek sanayi sitesi projesinin temeli atıldı.

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi 2015 yatırımları Haberi

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi 2015 yatırımları


İzmir'in önde gelen firmalarına ev sahipliği yapan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ), başlatılan çevre duyarlılığı projesi kusursuz işliyor. Bünyesinde 490 sanayi tesisini barındıran KOSBİ'de hayata geçirilen arıtma tesisi sayesinde fabrikalardan gelen evsel ve endüstriyel nitelikli atık sular Su Kirliliği ve Kontrolü Yönetmeliği'nde belirtilen alıa ortam deşarj standartların altında değerlerde antılarak doğaya veriliyor. 

Şimdilik günlük 10 bin metreküp kapasiteye sahip Merkezi Atıksu Antma Tesisleri'nde gelinen noktayla ilgili açıklamalarda bulunan KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, Bölge olarak çevre duyarlılığı adına başlattıklan antma tesisi çalışmaları sayesinde her gün binlerce metreküp atıksuyu işlediklerini söyledi. Porsuk, sürdürülebilir bir büyüme için çevrenin konulmasına çok önem verdiklerini belirterek, "Bölge sanayisinin çevreyle uyumlu bir biçimde büyümesi için çalışıyoruz. Bu amaçla bölgemizde merkezi atık su antma tesisinin yapımına...