22 / 07 / 2024

Kemalpaşa yeni projeleri

Kemalpaşa yeni projeleri

MÜSİAD İzmir Şubesi Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu Başkanı Sedat Bay, İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Türkyılmaz, üyeleriyle birlikte Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'yu ziyaret etti.

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için ilk toplantı gerçekleştirildi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

TOKİ'den İzmir Kemalpaşa'ya 516 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa 3. Etap projesi için düğmeye bastı. Projede 516 adet konut yer alacak.

TOKİ İzmir Kemalpaşa projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa'da 474 yeni konut inşa edecek.

TOKİ İzmir Kemalpaşa 679 konut ihalesi 17 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Kemalpaşa'da 679 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 17 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ 100 bin yeni sosyal konut İzmir Kemalpaşa başvuru detayları!

TOKİ 100 bin yeni sosyal konut İzmir Kemalpaşa başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Kemalpaşa TOKİ 2020 projesinde 560 adet 2+1 konut, 240 adet 3+1 konut bulunuyor.

Kemalpaşa'da 5 bin yeni konut inşa edilecek!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş ile birlikte ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluştu. Uğurlu, bölgede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti.

TOKİ Kemalpaşa 679 konut ihalesi 28 Eylül'de!

TOKİ’nin, Kemalpaşa’da inşa edeceği 679 konuttan oluşacak karma projenin ihalesi 28 Eylül’de yapılacak. Başkan Arif Uğurlu, “Hayalimizdeki proje hayata geçiyor” dedi.

TOKİ İzmir Kemalpaşa'ya 679 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii 679 adet yeni konut inşa edecek.

Mersin Kemalpaşa Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde hayata geçirilecek sanayi sitesi projesinin temeli atıldı.

İzmir Kemalpaşa OSB'ye metro hattı istemi!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki sanayiciler metro hattının Kemalpaşa'ya kadar ulaştırılmasını ve ilçede itfaiye kurulması istediklerini açıkladı.

Kemalpaşa yeni projeleri Haberi

Kemalpaşa yeni projeleri


MÜSİAD İzmir Şubesi Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu Başkanı Sedat Bay, İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Türkyılmaz, üyeleriyle birlikte Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'yu ziyaret etti.


 Heyet, Kemalpaşa'nın kalkınması, gelişimi konusunda konuştu, izmir'in ticaret, sanayi, tarım ve turizm açısından önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Türkyılmaz, "Belediyelerimiz ile işbirliği içinde, bölgemizin kalkınmasına katkı koymak istiyoruz" dedi. Uğurlu ise, "İlçenin birden fazla sektör için cazibe merkezi olacak" dedi. 



Sabah...