18 / 05 / 2024

kemalpaşada doğa turizmi

kemalpaşada doğa turizmi

Genç belediye başkanlarından Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 3 aylık görev süresinde başlattığı projelerle, ilçenin 10 yıl sonrasını planladıklarını Ege Telgraf’ a anlattı. Kemalpaşa'nın doğa turizmine elverişli olduğunu vurguladı...

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saran Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Altunizade Doğa Koleji binası 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Üsküdar İlçe, Altunizade Mahallesi 1139 Ada 16 Parselde yer alan Doğa Koleji binasını 93 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Bolu'da doğa turizmi için eylem planı masaya yatırılacak!

Bolu'da doğa turizmini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için 'Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı' hazırlanıyor.

Tokat Almus'ta doğa turizmi canlanacak!

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Almus’un doğal güzelliğini gün yüzüne çıkartarak turizmi canlandırmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydetti.

Doğa ve Macera Turizmi'ne 1.2 trilyon dolar harcandı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) kamuoyuna açıkladığı Doğa ve Macera Turizmi raporuna göre 2014’te 1.1 milyar kişi macera turizmine 1.2 trilyon dolar harcadı.

Doğa Turizmi Gelişme Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı. Türkiye'deki doğal güzellikleri turizme kazandırmak için uygulamaya koyduğu Doğa Turizmi Gelişme Planı çerçevesinde 81 ilde 527 doğa turizm alanı belirledi.

527 doğa turizm alanının rota ve aktiviteleri belirlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye'deki doğal güzellikleri turizme kazandırmak için uygulamaya koyduğu Doğa Turizmi Gelişme Planı çerçevesinde 81 ilde 527 doğa turizm alanı belirledi.

Türkiye'de 527 doğa turizm alanı belirlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye'deki tabii güzellikleri turizme kazandırmak için Doğa Turizmi Gelişme Planı'nı uygulamaya koydu. Bu kapsamda 81 ilde 527 doğa turizm alanı belirlendi..

81 ilde 527 adet doğa turizm alanı belirlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ülkemizdeki tabii güzellikleri turizme kazandırmak için Doğa Turizmi Master Planı’nı uygulamaya koydu. Bu kapsamda 81 ilde 527 adet doğa turizm alanı belirlendi.

Doğa Turizmi Paneli'nde turizm masaya yatırıldı!

DOGAKA desteği ile gerçekleşen Doğa Turizmi Paneli'nde konuşan DOGAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız; Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'tan oluşan Bölgeyi turizm için cazibe merkezi haline getirmek amacıyla çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Doğa Turizmi Paneli 29 Aralık'ta düzenlenecek!

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Osmaniye Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Osmaniye Şube Müdürlüğü ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi işbirliği ile 29 Aralık'ta "Doğa Turizmi Paneli" düzenlenecek.

Erzurum'da doğa, kış ve inanç turizmi tanıtım çalışması yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: Erzurum’da doğa, kış ve inanç turizmiyle alakalı tanıtım çalışması yapıyoruz. Şehrimizdeki beş bin yatak kapasitesini 20 bine çıkarmayı planlıyoruz.

kemalpaşada doğa turizmi Haberi

kemalpaşada doğa turizmi

Genç belediye başkanlarından Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 3 aylık görev süresinde başlattığı projelerle, ilçenin 10 yıl sonrasını planladıklarını Ege Telgraf’a anlattı.


‘Yeni baştan tasarım’


Sanayi gücünü elinde bulunduran fakat bir türlü ön plana geçemeyen Kemalpaşa’nın ciddi bir kimlik sorunu yaşadığını belirten Arif Uğurlu, ilçede sanayi, tarım ve hayvancılığı birbirinden ayırarak entegre olmasını sağlayacak projelerinin hazır olduğunu söyledi. 5 yıllık görev süresi sonunda vaat ettiklerinin yüzde 80’ini gerçekleştirme sözü veren Uğurlu, körfezin temizliği için de ilçenin öneminden bahsetti. Kemalpaşa’nın sanayinin arkasında kalmış ürkek bir çocuk olduğuna dikkat çeken Uğurlu, ilçenin yok olmasına izin vermeyeceğine vurgu yaptı. Yeni Kemalpaşa’yı eski Kemalpaşa’dan başlayarak tasarlayacaklarını dile getirdi.


UYDU


‘Mega projenin her şeyi hazır’


İlçenin doğa turizmine elverişli olduğunu ve yıllar önce yarım kalmış mega projenin hazır olduğunu...