03 / 05 / 2024

kemer 2014 turizmi

kemer 2014 turizmi

Yaşam standartlarını yükseltecek yatırımlarla her geçen gün kendisini geliştiren Kemer, belediyenin gerçekleştirdiği projelerle çehresini değiştirdi. İlçe başta Rus ve Alman olmak üzere, Avrupalı turistlerin tercihlerinde hep üst sıralarda yer alıyor.

Kemer Naturland Eko Park ve Resort Otel hayalet otele dönüştü!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 27 yıl önce turizme açılan ve 2014 yılında kapatılan 5 yıldızlı Naturland Eko Park ve Resort Otel, 'hayalet otel'e dönüştü.

Doğa ve Macera Turizmi'ne 1.2 trilyon dolar harcandı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) kamuoyuna açıkladığı Doğa ve Macera Turizmi raporuna göre 2014’te 1.1 milyar kişi macera turizmine 1.2 trilyon dolar harcadı.

Çeşme turizmi 2014'de yüzde 13 büyüdü!

Turizmde kötü bir yıl geçiren İzmir'in son yıllarda öne çıkan ilçesi Çeşme, 2014'te il bazındaki gerilemenin tersine bir gelişme gösterdi. Çeşme'de yabancıların yüzde 30'a yakın artış gösterdiği belirtiliyor.

Kemer kış turizmi adına Olympos, Yörük Parkı ve Dinopark'a turlar düzenliyor!

Geçtiğimiz hafta Türkiye'yi adeta esir alan soğuk ve karlı hava Antalya'da da etkili olurken özellikle yüksek kesimlere düşen kar nedeniyle, Antalyalılar soluğu kar yağan noktalarda aldılar.

TÜRSAB kış turizmi raporunu açıkladı!

Türkiye'de 10 yıl önce 2,7 milyon ziyaretçi ağırlanırken, 2014 itibarıyla 4,8 milyon kişiyi aştı. TÜRSAB Kış Turizmi Raporu'na göre Türkiye, kış turizmine de ağırlık vermeye başladı.

Antalya Kemer turizmi tekrar canlanıyor!

Yaşam standartlarını yükseltecek yatırımlarla her geçen gün kendisini geliştiren Kemer, belediyenin gerçekleştirdiği projelerle çehresini değiştirdi. İlçe başta Rus ve Alman olmak üzere, Avrupalı turistlerin tercihlerinde hep üst sıralarda yer alıyor.

Esenler su kesintisi 3 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Esenler ilçesinin Havaalanı, Kemer ve Turgutreis mahallesinde şebeke hattı vana montajı değişimi nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

17 Ekim 2014 Sarıyer su kesintisi!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer ilçesinin Bahçeköy merkez, Bahçeköy yeni mahalle ve Kemer mahallesinde şebeke hattı arızası nedeniyle 17 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Antalya Kemer'de 5 milyon 501 bin 487 TL'ye tarla, arsa ve gayrimenkul!

Antalya İli Kemer İlçesinde yer alan tarla, arsa ve gayrimenkul niteliğindeki taşınmazlar 2 Ekim 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:10 arasında ihaleye çıkıyor.

Burhan Sili: Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi ile turizmi çeşitlendireceğiz!

Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'nın 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır.

Türkiye sağlık turizmi dünyaya tanıtılacak!

Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı da olan Çakmak, yaptığı yazılı açıklamada, 2014 yılında Türkiye'nin sağlık turizmini tanıtmak için Romanya, Azerbaycan, Umman, Katar, Dubai'de etkinlikler düzenlediklerini belirtti...

TÜRSAB: Kurdaki dalgalanma turizmi olumsuz etkilemez!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Side-Manavgat Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özden, döviz kurundaki dalgalanmanın turizmi olumsuz etkilemeyeceğini, 2014 yılı erken rezervasyonlarının iyi durumda olduğunu söyledi...

Mustafa Akaydın: Kemer'de turizmi 12 aya yaymalıyız!

Kemer'de turizmciler ve esnafla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, ' Kış turizmini Kemer'de canlandıracak çalışmalar yapacağız. Kemer'de turizmi 12 aya yaymalıyız' dedi...

kemer 2014 turizmi Haberi

kemer 2014 turizmi

FUAR İLE CANLANDI 

Ulusal ve uluslararası turizm fuarlarında, özellikle Kemer destinasyonunun ön plana çıkarılmasını amaç edindiklerini söyleyen Kemer Belediye Başkam MHP'li Mustafa Gül, "Kemer'e gelen turist potansiyelinin Avrupa pazarı bölümünde büyük bir düşüş vardı. Kemer Belediyesi olarak bölgemizin tanıtımı için büyük ataklara başladık. Hedefimiz göreve geldiğimizde dünya çapında Kemer markasını yaratmaktı ve bunu da düzenlediğimiz fuarlar, kültür aktiviteleri ve festivallerle başardık" dedi. 


GELECEK NESİL İÇİN 

Kemer Belediyesi olarak çağa ayak uyduran, değişen, değişirken gelişen, dünya çapmda bir marka olan ilçemize yakışan bir yönetim sergilediklerini söyleyen Gül, "Şimdiye kadar hep Kemer için çalıştım, bundan sonra da tüm benliğimle, varlığıma ve ekibimle birlikte çalışmaya devam edeceğim. Gelecek seçim için değil, gelecek nesüler için belediyecilik yapıyoruz. Öyle İti; yeni doğan bebekler için mevlüt okuttururken, yaşlılarımızı...