17 / 05 / 2024

kemer alacasu phaselis

kemer alacasu phaselis

Kemer İlçesi'nde Alacasu mevkii ve Phaselis Antik Kenti arasındaki karayolu üzerinde yapılacak tünel için çalışmalar başladı. Üraz, "Çalışan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum" dedi.

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Kemer NG Phaselis Bay Otel açıldı!

Kemer'de inşa edilen NG Phaselis Bay Otel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı...

Kemer Phaselis Tatil Köyü icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Güney Antalya Turizm Bölgesi'nde yer alan Phaselis Tatil Köyü'nü satışa çıkardı. 1. sınıf tatil köyü ve 5 yıldızlı otel olan taşınmazın satış bedeli 88 milyon 943 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Alacasu-Phaselis Tüneli inşaatında son durum!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kemer - Kumluca arasındaki, Alacasu-Phaselis Tüneli şantiyesini ziyaret etti. Uslu, gece vardiyasında çalışanlarla sohbet edip birlikte çay içti.

Alacasu-Phaselis arasına 1.300 metrelik tünel geliyor!

Kemer İlçesi'nde Alacasu mevkii ve Phaselis Antik Kenti arasındaki karayolu üzerinde yapılacak tünel için çalışmalar başladı. Üraz, "Çalışan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum" dedi.

Antalya Clup Phaselis Tatil Köyü icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Antalya İli, Kemer İlçesi'nde bulunan Clup Phaselis Tatil Köyü'nü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 113 milyon 336 bin 293 TL olarak belirlendi.

Bakırcı Yapı Bakırcı Kemer Projesi!

Bakırcı Yapı Bakırcı Kemer Projesi 41 adet daireden meydana geliyor. Lansmanı Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi. İşte ayrıntılar...

Kemer'e yeni adliye binası inşa edilecek!

Kemer’deki adli yıl açılışında konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Kürşat Kağan Doğan, yeni adliye binasının işlemlerinin tamamlandığını ve ihalenin ardından inşaatının başlayacağını söyledi.

Kemer Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kemer Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Nedim Gülsuyu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Atanur Kaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Kemer Beldibi sit alanı imar planı askıya çıktı!

Güney Antalya Turizm Alanı sınırları içerisinde, Antalya Kemer ilçesi Beldibi mahallesinde yer alan 1. ve 2. derece doğal sit alanında belirlenen parsellerin imar planı askıya çıktı...

Kemer'deki antik kent arazisi otopark oldu!

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde turizme açılmayı bekleyen Idyros Antik Kenti’nin bulunduğu 1’inci Derece Arkeolojik SİT alanının tel örgüleri yıkılarak otoparka çevrildi.

kemer alacasu phaselis Haberi

kemer alacasu phaselis

Kemer- Kumluca D-400 karayolu üzerindeki Alacasu mevkii ve Phaselis Antik Kenti arasında bulunan ve sürekli trafik kazalarının yaşandığı bölgeye 1300 metrelik tünel yapımına başlandı. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan tünelin 1.5 yılda tamamlanması planlanıyor.


Tüneldeki çalışmaları inceleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz, "Yapılan bu tünelle mesafe kısalırken, sıkça kazaların yaşandığı bu bölge de sadece Tahtalı Dağı'nın zirvesine çıkış için kullanılacak. Yapımına başlanılan tünel Kemer için büyük fayda sağlayacak. Çalışan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum" dedi.


Antalya Kemer Gözcü Gazetesi 



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Antalya'nın Kemer ile Kumluca ilçeleri arasında, Alacasu mevkisi ve Phaselis Antik Kenti arasında bulunan ve sürekli trafik kazalarının yaşandığı bölgeye 1300 metrelik tünel yapımına başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz, "Yapılan bu tünelle mesafe...