27 / 04 / 2024

Kemer imar

Kemer imar

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, "Kemer'imizin imar planıyla alakalı mahallelerimizde sorunlar vardı. Hakikaten belki bakanlık tarihinde görülmemiş bir hızla Kemer'in imar planları bir bir çözüme kavuşturuluyor" dedi.

Kemer'e yeni imar planları geliyor!

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Milletvekili Adayı Atay Uslu ve Kemer İlçe teşkilatını ile birlikte, mahalle temsilcileri ve esnafla bir araya geldi.

Hakan Tütüncü'den Kepez'e yeni yıl müjdesi!

Hakan Tütüncü'den Kepez'e yeni yıl müjdesi geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sağlık Bakanlığı'nın Göçerler Mahallesi'ne yapılacak olan 1000 yataklı Antalya Bölg Hastanesi'ni 2015 yılı yatırım programına aldığını bildirdi.

Kemer Belediye Meclisi toplandı!

Kemer Belediye Meclisi toplandı. Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıya, meclis üyelerinden MHP'li Mustafa Bilici ile Cumali Afşin katılmadı. Oto yıkamacılara ruhsat verilmesi konusu oy birliğiyle reddedildi.

Esenler Kemer Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Kemer Mahallesi, 6153 Parsel, 370 Ada 11 ve 12 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO'nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Demirören Holding'in Göktürk'teki ipotekli arazilerinin imar planı iptal edildi!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Buna göre; Demirören'in borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na ipotek ettirdiği arazilerin imar planı iptal edildiği belirtildi.

Kemer'in yeni imar planları onaylandı! 

Antalya Kemer Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısında ilçenin yeni imar planları belediye encümeninde onaylandı. 

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'nde imar sorunu çözüldü!

Eyüpsultan İslambey Mahallesi Sinekli Kemer’de imar sorunu çözüldü. İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin imar planı değişikliğiyle ilgili müjdeyi Başkan Deniz Köken açıkladı. 

Bitez, Didim, Kemer'de imar değişikliğine onay!

Türkiye'nin bazı ilçelerinde imar planları değişti. Antalya'nın Kemer, Aydın'ın Didim, Eskişehir'in Tepebaşı ve Muğla'nın Bodrum ilçeleri o noktalar arasında bulunuyor. 

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısında imar planları oylandı!

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı gündeminde imar planı konuşuldu. Toplantıda Belediye Avukatı Umut Güneş, Kemer Belediyesi'nin gayrimenkulleri hakkında meclise bilgi aktardı.

Kemer'de imar sorunu çözüldü!

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, "Kemer'imizin imar planıyla alakalı mahallelerimizde sorunlar vardı. Hakikaten belki bakanlık tarihinde görülmemiş bir hızla Kemer'in imar planları bir bir çözüme kavuşturuluyor" dedi.

Kemer'deki imar planı değişikliği meclis gündeminde!

Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılan bir imar planı değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kemer Country'deki bazı alanların imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi Kemer Country Yerleşkesi İçinde Yer Alan Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kemer'deki imar planı değişikliğine tepki!

CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, ilçede bulunan iki parselin imar planının değiştirilip 'otel alanı'na dönüştürülmesine tepki gösterdi.

Kemer imar Haberi

Kemer imar

Adalet ve Kalkınma Partisi Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, Kemer ilçesinde eksik olan imar planları, günübirlik alanlar, arıtma tesisinin yenilenmesi gibi konular için 2 günlük Ankara ziyareti sonrasında basın toplantısı gerçekleşti. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İsmail Selami Minta, ilçede imar sorununun tek tek çözüldüğünü söyleyerek "Biliyorsunuz Kemer'imizin imar planıyla alakalı mahallelerimizde sorunlar vardı. Tekirova Mahallesi imar planımız, Turizm Bakanlığı tarafından itirazlar değerlendirilip onaylanarak Kemer Belediyesi'ne gönderilmişti. Yine Göynük Mahallesi imar planımız da haftaya Bakanlığımız tarafından itirazlar değerlendirilip, onaylanıp, Kemer Belediyesi'ne gönderilecek. Bunun dışında Beldibi Mahalle'mizin imar ile ilgili çok büyük sıkıntıları vardı. Her gün hiç aramıyorsa 5-10 vatandaşımız bu konu ile ilgili bizi arıyor. Şimdi seçimlerden sonra belediye iktidar partisinde değil, artık bizim işlerimiz olmaz diye düşünüyordu...