27 / 04 / 2024

kemer tekirova imar planı

kemer tekirova imar planı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Tekirova Mahallesinde vatandaşlarla ile yaptığı toplantıda, Tekirova Mahallesinde daha önce çıkarılan ve iptal olan imar planı ile ilgili olarak görüşlerini bildirdi ve vatandaşları dinledi.

Esenler Kemer Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Kemer Mahallesi, 6153 Parsel, 370 Ada 11 ve 12 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO'nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Demirören Holding'in Göktürk'teki ipotekli arazilerinin imar planı iptal edildi!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Buna göre; Demirören'in borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na ipotek ettirdiği arazilerin imar planı iptal edildiği belirtildi.

Kemer'in yeni imar planları onaylandı! 

Antalya Kemer Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısında ilçenin yeni imar planları belediye encümeninde onaylandı. 

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'nde imar sorunu çözüldü!

Eyüpsultan İslambey Mahallesi Sinekli Kemer’de imar sorunu çözüldü. İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin imar planı değişikliğiyle ilgili müjdeyi Başkan Deniz Köken açıkladı. 

Bitez, Didim, Kemer'de imar değişikliğine onay!

Türkiye'nin bazı ilçelerinde imar planları değişti. Antalya'nın Kemer, Aydın'ın Didim, Eskişehir'in Tepebaşı ve Muğla'nın Bodrum ilçeleri o noktalar arasında bulunuyor. 

Kemer'de 93 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili, Kemer ilçesi, Tekirova Mahallesi'nde yer alan tatil köyünü 278 milyon 578 bin 131 TL'ye satıyor...

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısında imar planları oylandı!

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı gündeminde imar planı konuşuldu. Toplantıda Belediye Avukatı Umut Güneş, Kemer Belediyesi'nin gayrimenkulleri hakkında meclise bilgi aktardı.

Kemer'de imar sorunu çözüldü!

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, "Kemer'imizin imar planıyla alakalı mahallelerimizde sorunlar vardı. Hakikaten belki bakanlık tarihinde görülmemiş bir hızla Kemer'in imar planları bir bir çözüme kavuşturuluyor" dedi.

Kemer'deki imar planı değişikliği meclis gündeminde!

Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılan bir imar planı değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kemer Country'deki bazı alanların imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi Kemer Country Yerleşkesi İçinde Yer Alan Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

kemer tekirova imar planı Haberi

kemer tekirova imar planı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Tekirova Mahallesinde vatandaşlarla ile yaptığı toplantıda, Tekirova Mahallesinde daha önce çıkarılan ve iptal olan imar planı ile ilgili olarak görüşlerini bildirdi ve vatandaşları dinledi.

Yapılan toplantıya, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcıları Kemal Yüksel, Nuray Minta Kemer Meclis Üyesi Recep Yılmaz, turizmciler ve Tekirova’lı vatandaşlar katıldı.


Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve beraberindeki heyet, Tekirova Mahallesi Meydan Restaurantta düzenlenen toplantıda, Tekirova mahallesinin iptal olan İmar Planı ve yeni yapılacak olan İmar planı ile ilgili bilgilendirme toplantısında, yeni yapılacak olan plan konusunda vatandaşları bilgilendiren ve onlarında görüşlerini alan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; “Beldibi imar planında olduğu gibi Tekirova mahallemizin de imar çalışmasını çok kısa bir sürede çıkaracağız. Tabi bu imar çalışmalarını yaparken sizlerin de değerli...