25 / 08 / 2024

kemer turizmde son durum

kemer turizmde son durum

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kemer'de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi. Dere, bu yılın ilçedeki son 30 yılın en kötü turizm sezonu olduğunu belirtti.

Türkiye, turizmde ucuz ülke imajını kırdı: Turist başına ortalama harcama 1200 dolara çıktı!

Türkiye'nin turist başına ortalama harcamasının son 5 yılda 800'den 1200 dolara çıktığı kaydedildi. Böylece, Türkiye, turizmde "ucuz ülke" imajını büyük ölçüde kırmış oldu.

Çeşme, turizmde resmen iflas etti! Son 20 yılın en kötü sezonu!

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, turizmde yaşanan durgunluğu şu ifadelerle anlattı: “Böyle bir durgunluğu son 20 senede yaşamadık. Pandemi sürecinde bile daha iyi bir sezon geçirmiştik.”

Herkes bu kemerin fiyatını merak ediyor! Altın kemer fiyatları ne kadar? Elizi 11 Ocak 2023 fiyat listesi 

Son zamanlarda düğünlerde sıkça görmeye alıştığımız altın kemerlerin fiyatları herkes tarafından merak ediliyor. Peki altın kemer fiyatları ne kadar? Altın kemer fiyatı kaç TL? 11 Ocak 2023 altın kemer fiyat listesi.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Lüks villalar boş kaldı!

Turizmde son yıllarda yaşanan sıkıntılar en çok lüks hizmet veren otelleri vurdu. Geçmiş yıllarda özelikle zengin turistlerin ilk tercihleri arasında yer alan Antalya Belek’te otellerin 500-600 metrekarelik lüks villalarına talip çıkmıyor

Antalya Kemer'de boş dükkan sayısı arttı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kemer'de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi. Dere, bu yılın ilçedeki son 30 yılın en kötü turizm sezonu olduğunu belirtti.

Sani Şener: Filipinler'deki ihale bir ay sonra netleşir!

Turizmde son dakikacıların yine Türkiye’yi tercih edeceğini söyleyen TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, “Bir sıkıntı olduğu muhakkak. Ancak kriz tellallığı yapamayız” dedi.

Bendevi Palandöken: Turizmde her şey dahil sistemine son verilmeli!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı , turizm gelirlerinin yeniden artabilmesi için her şey dahil sistemine son verilmesi gerektiğini ileri sürdü.

Orka Kemer ile Aydınlık ve ferah banyolar!

ORKA® KEMER, banyolarda bir ilki gerçekleştiriyor. Aynası ile bütünleşik tezgahı daha temiz bir görünüm sunarken su sıçramaları sonucu oluşan lekeli duvarlara da son veriyor.

Barış Tekin: Ankara turizmde atağa geçmeli!

ANTOD Yönetim Kurulu Üyesi Barış Tekin, farklı şehirlerde edindiği tecrübesini Ankara'ya taşıdı. Tekin, "Ankara son yıllarda turizmde ivme kazandı" dedi.

Uludağ turizmde son dakikacıları bekliyor!

Oteller bölgesinde halen 25 santimetre civarında olan kar kalınlığının hafta sonunda etkili olacak yağışla daha da artacağı ve bu doğrultuda rezervasyonların iyice hızlanacağı tahmin ediliyor.

Antalya'da turizmden sonra emlak geliyor!

Turizmde son yıllarda yaşanan istikrar emlak sektörüne de olumlu etkiler yapıyor. Birçok emlakçı özellikle yaz sezonunda hem yerli hem de yabancıların ev ve iş yeri almak için gayret gösterdiklerini söylediler.

Doğu Karadeniz turizmde altın dönemini yaşıyor!

Muhteşem doğası ile tarih, inanç ve alternatif turizm zenginliği bakımından son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Doğu Karadeniz, ağırlanan turist sayısı ve sağlanan ekonomik girdiyle adeta turizmde altın yılını yaşıyor.

kemer turizmde son durum Haberi

kemer turizmde son durum

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Göynük, Çamyuva, Tekirova ile birlikte Türkiye'nin en önemli turizm bölgesi Kemer'de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi. Dere, bu yılın ilçedeki son 30 yılın en kötü turizm sezonu olduğunu belirtti.

Adlıhan Dere, geçen yıl 13 milyon turist ağırlayan Antalya'nın, bu yıl Rusya ile kriz ve artan terör olayları nedeniyle ciddi kayıp ile karşılaştığını söyledi. Antalya'da esnafın önemli bölümünün turizm sektörüyle bir şekilde bağlantılı olduğunu belirten Dere, ortaya çıkan sorun ve çözüm önerilerini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'a dosya halinde sunduğunu aktardı

Bakanlara sunulan o...