25 / 07 / 2024

kemeraltı turizm katkı

kemeraltı turizm katkı

Ege Genç İşadamları Derneği EGIAD, Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret (TARKEM) yetkilileri ile biraraya geldi. Toplantıda Kadifekale-Basmane-Konak üçgeni arasında kalan bölgenin tarihi değerlerini canlandırmak için neler yapılacağı konuşuldu..

Konut yatırımcıları rotayı turizm bölgelerine çevirdi!

Turizm bölgelerindeki gayrimenkul yatırımları hem yerel hem de yabancı yatırımcılar için çekici hale gelirken, sektörün büyümesine de önemli katkılar sağladı.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Botan Vadisi'nin milli park olması turizmin canlanmasına katkı sağlayacak!

Botan Vadisi'nin milli park olması hakkında açıklama yapan Siirt Valisi Atik, "Siirt'in turizm potansiyelinin gelişmesine çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi...

Arapların konut piyasasına olumlu katkıları ne kadar?

Milliyet Gazetesi'nden Güngör Uras bugünkü yazısında Arapların konut ve turizm sektörüne katkılarını değerlendirdi. İşte o yazı...

Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi Büyükşehir'den geçti!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi'ni oybirliğiyle kabul etti. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ihale aşamasına gelen projenin tamamlanmasıyla çok cazip bir turizm mekanının kazanılacağını söyledi.

Adana turizm master planı hazırlandı!

Adana Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün hazırladığı ‘Turizm Master Planı’ tanıtıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, çalışmayı 49 sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla hazırladıklarını belirtti.

İFM ile finans turizmine yılda en az 11 milyar dolar katkı sağlanabilir!

Turizm, finans ve gayrımenkulün bağımsız düşünülemeyeceğinin altını çizen Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Önder Halisdemir, Dünya Turizm Forumu’nda ‘finans turizmi’ ile ülke ekonomisine yapılabilecek katkının altını çizdi.

Kapadokya'daki balonlar ekonomiye 100 milyon euro katkı sağladı!

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya'ya 'havadan' para yağıyor. Yılda 2.5 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya'da balonlar ekonomiye 100 milyon euro katkı sağladı.

Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un turizm altyapı projelerini anlattı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2016 yılında kentin gelişmesine ve turizm alt yapısına katkı sağlayacak birçok projeye başlayacaklarını söyledi.

Kırşehir Karakurt Termal Turizm Merkezi için imar planı hazırlandı!

Karakurt Termal Turizm Merkezi'nde yapılan imar planı ile alana gelecek yatırım olanaklarının önünü açabilmek için hazırlanan imar planı ile birlikte ekonomiye katkı sağlayacak ve daha düzenli bir turizm yatırımı amaçlanıyor...

Düzce Konuralp dünya turizm destinasyonu olacak!

Düzce İl Özel İdaresi tarafından katkı sağlanan üç proje MARKA tarafından hibe desteği almayı hak kazandı. Başvurusu yapılan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi" ile bölge turizmine 786 bin 420 TL kaynak sağlanacak.

Elbirliği sistemi ile turizm sektörü canlanacak!

Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 75 binin üzerinde teslimat yapan Emin Grup, kapanan büyük otelleri de gündemine alarak, Turizm sektörünü canlandırmak, ekonomiye katkı sağlamak ve vatandaşlara kredisiz, faizsiz “Elbirliği sistemi” ile tatil imkanı sunac

Turizm Tanıtma Vakfı Alanya bölge tanıtımına katkı sağlıyor!

Her yıl 20’den fazla uluslararası fuarda boy gösteren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri yabancı basın mensuplarını Alanya’ya çekerek bölge tanıtımına önemli katkı sağlıyor.

kemeraltı turizm katkı Haberi

kemeraltı turizm katkı

TARKEM ile İzmir'in en önemli değerlerinden olan Kadifekale-Basmane-Konak üçgeni arasında kalan bölgenin tarihi değerlerini yeniden canlandırmak, bu tarihi ve ticari bölgeyi önce İzmirlilere daha sonra da tüm Türkiye'ye kazandırmak için yapılması gerekenler paylaşıldı. 

EGİAİ) Kurumlarla İlişkilerden Sorumlu Başkanvekili Aydın Buğra İlter yaptı. Buğra, İzmir'in sahip olduğu kültürel değeri yaşatmak için çalışmak gerektiğini vurguladı. TARKEM Genel Müdürü Sibel Ersin ise, "Kemeraltı bir turizm kaldıracı. 270 hektarlık alanda bir çok iş alanı, 10 bini aşkın tacir ve 75 bini aşkın çalışanın olduğu bir yer. Bu göz ardı edilemez" diye konuştu. 


Habertürk...