30 / 04 / 2024

Kemerburgaz Bağımsızlık Köyü inşaatı

Kemerburgaz Bağımsızlık Köyü inşaatı

Eyüpsultan'da yaşayan vatandaşların sorunlarını çözmek, istek ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirmek için hız kesmeden çalışan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, İstanbul’da bir ilk olan “Bağımsızlık Köyü” isimli özgün projeyi Eyüpsultan’a kazandırıyor...

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş Afşin'deki 328 köy evi kış gelmeden tamamlanacak!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra yapım çalışmalarına başlanan 328 köy evinin kaba inşaatı tamamlandı. Evlerin inşaatının kış gelmeden tamamlanması planlanıyor.

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel! Tiny house'a uygun, hemen teslim fırsatı! 

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel kaldı. İstanbul Çatalca Celepköy’de hayata geçirilen projede yaşam başladı. Peki Kıyıyaşam Arka Bahçe'de fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tether piyasa değeri yükselişte! Resmen tüm zamanların altın çağında!

Tether, dünya çapında yatırımcılara finansal bağımsızlık sağlama misyonunda büyük bir adım attı. Tether'in stabil kripto para birimi olan USD₮, tarihindeki en yüksek değere ulaşarak yeni bir zirve yaptı.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesindeki hasar tespit çalışmalarına ilişkin açıklama yapıldı. Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Elazığ'ın Uzuntarla Köyü'nde yeni yapılacak okul engelleniyor iddiası!

Elazığ’ın merkeze bağlı Uzuntarla Köyü'ndeki bir köy okulu, 2020'de yatırım programına alındı. Fakat kentte yaşanan depremden sonra okulun ağır hasar gördüğü iddiasıyla yıkılması kararı verildi. Okulunun yeniden inşası için TOKİ tarafından ihalesi yapıldı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün aday gösterme komitesi raporu onaylandı!

GSD Denizcilik Gayrimenku'ün bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının bağımsızlık ölçütlerini taşımış olduklarını tespit eden aday gösterme komitesi raporu onaylandı.

Trend GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Trend GYO, 2021 yılında finansal raporlarının denetlenmesi için HSY Danışmanlık ve Bağımsızlık Denetim A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

TSKB GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

TSKB GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verdi. 

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Kemerburgaz Bağımsızlık Köyü inşaatı Haberi

Kemerburgaz Bağımsızlık Köyü inşaatı

Eyüpsultan'da yaşayan vatandaşların sorunlarını çözmek, istek ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirmek için hız kesmeden çalışan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, İstanbul’da bir ilk olan “Bağımsızlık Köyü” isimli özgün projeyi Eyüpsultan’a kazandırıyor...

Eyüpsultan Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre; İstanbul Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında bulunan proje çerçevesinde Kemerburgaz’da temeli atılan bağımlılıkla mücadele ve takip merkezinin inşaatı hızla devam ediyor.

“Bağımsızlık Köyü’nde Değişim Seninle Mümkün” sloganıyla yürülüğe konulan proje, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İstanbul Valiliği, Eyüpsultan Belediyesi ve Eyüpsultan Kültür, Sanat, Spor, Eğitim ve Dayanışma Derneği işbirliği ile inşa ediliyor. 

Merkez, bugüne kadar benzeri olmayan eğitim, uygulama, atölye ve rehabilitasyon çalışmalarıyla ön plana çıkacak.

Kemerburgaz’da 14 bin 970 metrekare alan üzerinde inşa edilen Bağımsızlık Köyü'nde birçok...