10 / 08 / 2024

Kemeroğlu palas 57 projesi

Kemeroğlu palas 57 projesi

Butik, form ve fonksiyonun bir arada olduğu, her bir detayın üzerinde titizlikle düşünüldüğü projelere imza atıyoruz. Keyif alarak, ticari amaçların ve hedeflerin işimizin kalitesinin çok daha gerisinden geldiği bir anlayışı kendimize ilke edindik...

Kahramanmaraş'ta 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldı!

AFAD İl Müdürü Tayfun Temur, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldığını söyledi.

Kahramanmaraş'a 57 futbol sahası büyüklüğünde dev konteyner kent kurulacak!

AFAD tarafından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen afetzedeler için 57 futbol sahası büyüklüğünde konteyner kent kurulacak.

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tekeş, Aydın Tekeş ve Samet Tekeş ortaklığında kuruldu.

Antik Palas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antik Palas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Abdurrahim Güler, Medet Akarsu ve Şakir Yıldırım ortaklığında kuruldu.

TSKB GYO'nun Beyoğlu Tahir Han davası sonuçlandı!

TSKB GYO'nun 53/72 hisse sahibi olduğu İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi 77 Ada, 57 Parsel üzerinde yer alan Tahir Han isimli taşınmaza ilişkin olarak 21 Aralık 2005 arihinde açılan "Ortaklığın Giderilmesi Davası"nda mahkemece "Ortaklığın Satış Yolu ile Giderilmesi" kararı verilmiş olup karar kesinleşti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Bulgur Palas açıklaması!

İBB, yeni satın aldığı Cerrahpaşa'daki 'Bulgur Palas' diye isimlendirilen Bolulu Habip Bey Konağı'nı kültür merkezi yapmak için hazırlıklara başladı. Bulgur Palas'ta incelemeler yapan Ekrem İmamoğlu, "Gerçekten çok heyecanlıyım" dedi.

Merkez Kemerburgaz fiyat listesi!

Kemeroğlu Yapı imzasıyla Kemerburgaz'da inşa edilen Merkez Kemerburgaz projesinde satışlar başladı. Merkez Kemerburgaz fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Merkez Kemerburgaz satılık daire!

Kemeroğlu Yapı imzasıyla inşa edilen Merkez Kemerburgaz projesinde satışlar başladı. Merkez Kemerburgaz satılık daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. İşte tüm merak edilenler...

Merkez Kemerburgaz satışta! Yeni proje!

Kemeroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Merkez Kemerburgaz projesinde daire satışları başladı. Projede fiyatlar TL'den başlıyor...

3. Havalimanı 57 ülkeye tanıtıldı!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'nün (OECD) Almanya'daki Uluslararası Ulaştırma Forumu'nda (ITF), 57 ülkenin Ulaştırma Bakanlarına 3. Havalimanı projesini tanıttı.

Yakuplu Deniz İstanbul'da yüzde 57 prim fırsatı!

Keleşoğlu Holding tarafından hayata geçirilen Denizİstanbul sahil kasabası, lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor..

Ali Pehlivanoğlu 57. mağazasını İzmir'de açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu 57'nci mağazasını İzmir Örnekkey'de açtı. Yeni mağazada Ali Pehlivanoğlu markasının yanı sıra balık, unlu mamüller, kuru temizleme ve birçok farklı markanın özel reyonları bulunacağı belirtildi.

TSKB GYO Beyoğlu Tarihi Han'ın 2015 değerlemesini yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, Kemankeş - Murakıp Sokak, 121 pafta, 77 ada ve 57 no'lu Parseldeki Tahir Han Binası'na ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Kemeroğlu palas 57 projesi Haberi

Kemeroğlu palas 57 projesi

Kemeroğlu İnşaat projelerin hız verdi Butik, form ve fonksiyonun bir arada olduğu, her bir detayın üzerinde titizlikle düşünüldüğü projelere imza atıyoruz. Keyif alarak, ticari amaçların ve hedeflerin işimizin kalitesinin çok daha gerisinden geldiği bir anlayışı kendimize ilke edindik. 


¦ Neden İstanbul Göktürk'de proje üretiyorsunuz? 

Göktürk mükemmel bir yaşam alanı. 

Lokasyon olarak da yapımı devam eden 3.köprü ve havalimanı projelerine yakın bir nokta. Bunun yanında Levent, Maslak gibi iş yerlerinin yoğun olduğu merkezlere hiç trafiğe takılmadan hızlıca ulaşılabilecek bir noktada. Bunun yanında yeni geliştiği için planlı bir şekilde oluşan ve büyüyen bir yer. Bu yüzden projelerimizi Göktürk' de hayata geçiriyoruz. 

¦ Devam eden projeler hakkında bilgi verir misiniz? 

Kemeroğlu evleri 07 yi geçtiğimiz ay teslim ettik. Şimdi ise Kemeroğlu palas 57 projesine başladık. Bu projemizi...