09 / 08 / 2024

Kemeroğlu İnşaat projelerin hız verdi!

Kemeroğlu İnşaat projelerin hız verdi!

Butik, form ve fonksiyonun bir arada olduğu, her bir detayın üzerinde titizlikle düşünüldüğü projelere imza atıyoruz. Keyif alarak, ticari amaçların ve hedeflerin işimizin kalitesinin çok daha gerisinden geldiği bir anlayışı kendimize ilke edindik...



Kemeroğlu İnşaat projelerin hız verdi Butik, form ve fonksiyonun bir arada olduğu, her bir detayın üzerinde titizlikle düşünüldüğü projelere imza atıyoruz. Keyif alarak, ticari amaçların ve hedeflerin işimizin kalitesinin çok daha gerisinden geldiği bir anlayışı kendimize ilke edindik. 


¦ Neden İstanbul Göktürk'de proje üretiyorsunuz? 

Göktürk mükemmel bir yaşam alanı. 

Lokasyon olarak da yapımı devam eden 3.köprü ve havalimanı projelerine yakın bir nokta. Bunun yanında Levent, Maslak gibi iş yerlerinin yoğun olduğu merkezlere hiç trafiğe takılmadan hızlıca ulaşılabilecek bir noktada. Bunun yanında yeni geliştiği için planlı bir şekilde oluşan ve büyüyen bir yer. Bu yüzden projelerimizi Göktürk' de hayata geçiriyoruz. 

¦ Devam eden projeler hakkında bilgi verir misiniz? 

Kemeroğlu evleri 07 yi geçtiğimiz ay teslim ettik. Şimdi ise Kemeroğlu palas 57 projesine başladık. Bu projemizi de 2014 yılı sonuna kadar bitirmiş olacağız. 

Şuan yeni projeler içinde arsa arayışımız devam ediyor. Kemeroğlu palas 57 projemiz bitmeden diğer projelerimizinde hazırlıklarını bitirip inşaatına başlamış olacağız. 

# § kemeroğlu evleri atan şirket kısa süre de uygun fiyata kaliteli konut sahibi olmak isteyenlerin tercih ettiği bir kurum haline geldi. 


ÇOK KONUT YAPMA AMACINDA DEĞİLİZ 

¦ Erdal Bey kısaca kurumunuzu tanıyabilir miyiz? 

Bizim asıl ana iş kolumuz tekstil sektörü. 

20 yıldan buyana kumaş ihracatı gerçekleştirmekteyiz. 

Gerek kendi markamızda gerekse uluslararası büyük markaların Biz yaptığımız projelerin her bir detayına hakim olmak istiyoruz. En büyüğünden küçüğüne bütün malzemeleri biz kendimiz seçiyoruz. Kontrolün bizde olmasını arzu ediyoruz. İnsanları mutlu edecek, onların keyiflerine keyif katacak yaşam alanları olsun istiyoruz. Bunun içinde kontrolün bizden çıktığı yüzlerce konut yapmak yerine, daha küçük ve butik her bir unsuruna hakim olabileceğim büyüklükte proje üretmek istiyoruz. 

İnşaat sektörüne farklı sektörlerden giren oyuncu sayısında son yıllarda büyük bir artış yaşandı. Gıda, Makine, Tekstil gibi birçok farklı sektörden şirketlerin proje üretmeye başladığı sektörde kazançlı çıkan ise uygun fiyata nitelikli konutlara sahip olan tüketici oluyor. 

Kemeroğlu örme olarak tekstil sektöründe faaliyet gösterirken İnşaat sektörüne de adım tedarikçisi olarak sürdürdüğümüz faaliyetlerimize son yıllarda inşaatı da ekledik. 

¦ İnşaat nasıl girme kararı aldınız? 

Biz inşaat sektörüne alışıla gelmişin dışında farklı ve özgün işlere imza atma gayesi ile giriş yaptık. İşimizi hobi gibi görüyoruz. 


Habertürk Ek 


Geri Dön