22 / 05 / 2024

Kenan Gayrimenkul nerede

Kenan Gayrimenkul nerede

Kenan Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Kahtan Al Ghadban, Ameen Shayad ve Mhd Marwab Shrabaty ortaklığında kuruldu. 

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Basel Rahhal tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Alya Teras nerede? 

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Teras nerede? 

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün  Zeytinburnu'nda 54 milyon 867 bin 894 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Öztiryaki, Tahsin Öztiryaki ve Atakan Öztiryaki tarafından kuruldu.

Koz Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koz Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Köz tarafından kuruldu.

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan Evora İzmir nerede?

Hacımimi Gardens nerede?

Mzes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Hacımimi Gardens projesinin lansmanı Eylül ayının ortasında gerçekleştirilecek. 32 daire 1 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Beyoğlu'nda yer alıyor. Peki Hacımimi Gardens nerede?

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Serkan Taşkıran ve Serdar Karakelle ortaklığında kuruldu.

Kenan Gayrimenkul nerede Haberi

Kenan Gayrimenkul nerede

Kenan Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Kahtan Al Ghadban, Ameen Shayad ve Mhd Marwab Shrabaty ortaklığında kuruldu. 


Kenan Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu: Ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Kenan Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi adres: Cumhuriyet Mh.D100 K.Yolu Cad. Adm Kon.İst.O.Park N:374/68...