14 / 05 / 2024

Kenan Gürdal

Kenan Gürdal

Gürdal Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, 13 Mart 2015 'te Kenan Gürdal, Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov ne iş yapıyor?

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov'un eğitim durumu nedir? Kenan Najafov'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Najafov'un kim olduğu ve Kenan Najafov'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Lonca Grup İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lonca Grup İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Erikli, Kenan Gözeten ve Süheyl Sencer Çekmegil ortaklığında kuruldu.

TMO'dan mercimek, ayçiçek yağı, pirinç ve nohutta inanılmaz fiyatlar! Sakın kaçırmayın! 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından satılan ürünler yüzde 50 daha ucuza satılıyor! TMO Genel Müdürü Ahmet Gürdal açıkladı! Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde satışa satılan ürünler kaç TL? İşte TMO 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...  

Babirler İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Babirler İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Kenan Babir tarafından kuruldu.

Torbalı 425 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Torbalı 425 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih'te Naim Gençoğlu ve Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

Torbalı 305 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Torbalı 305 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Fatih'te Naim Gençoğlu ve Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

Torbalı 301 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Torbalı 301 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Fatih'te Naim Gençoğlu ve Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Merkay Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkay Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Merey ve Kenan Kaymaz ortaklığında kuruldu.

Kenan Gürdal Haberi

Kenan Gürdal

Gürdal Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Anonim Şirketi 13 Mart 2015'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Gürdal, Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.


Gürdal Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Anonim Şirketi iş konusu;a)  Otel,motel,tatil köyü, pansiyon, kamping ve benzeri konaklama tesisleri ile her türlü turistik tesisler kurmak, işletmek , kiralamak, kiraya vermek,alım ve satımını yapmak ve bu amaçla kurulmuş ve kurulacak yerli ve yabancı şirketlere ve teşebbüslere iştirak etmek,ortak almak. b) Turizm amacına yönelik kara deniz ve hava nakil vasıtaları işletmeciliği ile yat ve hava limanı işletmeciliği yapmak. c) Yurtiçinde ve yurtdışında  turizm ve seyehat acentalığı yapmak, turizm seyehatleri düzenlemek ve organizasyonunu yapmak veya yaptırmak,rezervasyon ve bilet satışında bulunmak. d) Şirket gayrimenkulleri üzerinde konusu ile ilgili gerekli inşaatları ve tadilatları yapmak, e)...