02 / 05 / 2024

Kenan Kalı yatırımlar son durum

Kenan Kalı yatırımlar son durum

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, “İşadamları olarak hepimiz, ülkemizin geleceğine güvenmeli ve yeni yatırımlara aralıksız devam etmeliyiz” dedi.

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!

Yılın ikinci yarısında yeni yatırımlarını hızlandıracaklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sağlık ve inşaat sektöründe büyümeye devam ettiklerini vurguladı...

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün  Zeytinburnu'nda 54 milyon 867 bin 894 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Öztiryaki, Tahsin Öztiryaki ve Atakan Öztiryaki tarafından kuruldu.

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Serkan Taşkıran ve Serdar Karakelle ortaklığında kuruldu.

Kale İşletme ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kale İşletme ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sedat Özgür, Kenan Kızıltan, Selim Taşo ve Zeki Şafak Ozan ortaklığında kuruldu.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Otel yatırımları yüzde 30 düştü!

Kendisini amorti etme süresinin 20 yıla çıkmasıyla otel yatırımlarının azaldığını belirten Koçkar, 'Bir kaç yıl yatak sayısı sınırlı kalırsa, bu fiyat ve doluluğa olumlu yansır' dedi.

Yabancı yatırımcılar konut yatırımlarını durdurdu!

Yerli yatırımcıların dövizde kalıp konut yatırımlarını bekletmesinden endişe eden gayrimenkul sektörü yabancıların yatırımlarını durdurma kararı ve sipariş iptalleri ile sarsıldı. Yabancı yatırımcılar konut yatırımlarını durdurdu...

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Kenan Kalı yatırımlar son durum Haberi

Kenan Kalı yatırımlar son durum

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, “İşadamları olarak hepimiz, ülkemizin geleceğine güvenmeli ve yeni yatırımlara aralıksız devam etmeliyiz” dedi.


Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik konjonktürde bazı girişimcilerin yatırımlarını durdurduklarını ya da ertelediklerini belirten Kalı, bunun yanlış bir karar olduğunu kaydederek, “Durmak yerine, sürekli yatırım ilkesiyle devam edenler yol alacak ve diğerleriyle aralarındaki mesafeyi açacak” dedi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody”s’in Türkiye’nin not görünümünü "durağan" olarak belirlediğini hatırlatan Kalı, “Moodys’in kararı Türkiye ekonomisinin dinamikleri için olumsuz psikolojik bir etki yapmamalı. Grup olarak, “İnadına yatırım, İnadına Türkiye” felsefesiyle hareket ediyoruz. Son olarak Gözde Kuşadası Hastanesi, Gözde İzmir Hastanesi kapasite artırımı ve Malatya’da Tüp Bebek Merkezi gibi yatırımlara imza attık. İlaç sektörüne yönelik yeni bir şirket kurduk. İstihdamı artırdık. Yapı grubunda da,...