02 / 05 / 2024

Kenan Kalı Yeni yatırımlar

Kenan Kalı Yeni yatırımlar

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, “İşadamları olarak hepimiz, ülkemizin geleceğine güvenmeli ve yeni yatırımlara aralıksız devam etmeliyiz” dedi.

Konut kiralamalarında yeni dönem resmen başladı!

Konut sahiplerini yakından ilgilendiren yeni düzenleme hayata geçti. Bugünden itibaren başlayan düzenleme ile evlerini İzinsiz kiralayanlar yüz binlerce TL ceza ödemek durumunda kalıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

A101’de kek kalıbı 270 TL’ye, 3 musluklu su sebili 2.200 TL’ye, ankastre set 7600’ye düştü!

İndirim uyguladığı ürünlerin sayısını gün geçtikçe artıran A101, yeni indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu doğrultuda, A101'de 8 Haziran Perşembe günü kek kalıbı 270 TL’ye, 3 musluklu su sebili 2.200 TL’ye, ankastre set 7600’ye düşecek. İşte A101 8 Haziran Perşembe fiyat listesi...

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Çiftçiler şimdi açıklanan rakamlara bakın! 

Emtia piyasasında fiyatlamaların zorlaştığı ve yoğun bir satış baskısının yaşandığı senenin ilk çeyreği geride kalırken buğday, arpa, mısır fiyatları en çok merak edilen konulardan oldu. Peki çiftçilerin merak ettiği buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı?

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

Her dediği tutan İslam Memiş'ten yeni gram altın tahmini! Bakmayan pişman olur

İslam Memiş'ten ABD'den gelen bazı verilerin ardından düşüşe geçen gram altın için dikkat çeken yeni tahminler geldi. Memiş, düşüşlerin kalıcı olup olmayacağını, devam edip etmeyeceğini değerlendirirken, zirve için 5 kademeli bir tahmin yaptı.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

Gram altın 1060 lira seviyelerini görerek yükselişne devam ederken piyasalarda yaşanan yükselişin kalıcı olup olmadığı da merak konusu oldu. Ekonomist İslam Memiş gram altının yeni yol haritasını açıkladı ve yıl sonunda gram altının 1400 rakamını göreceğini belirtti.

ING yeni kampanyasını resmen açıkladı! ING’li olsun ya da olmasın herkese son dakika müjdesi! Hemen bakın!

ING Türkiye, taksitleri kalıpların dışına çıkaran “ING Taksitle” adında yeni nesil ödeme sistemi için düğmeye bastı. ING’li olsun ya da olmasın, herkes ING Taksitle kampanyasından yararlanabilecek.

Yeni Wrangler Rubicon Jeep ile hayallerinize sadık kalın! İşte 4 Ekim 2022 Rubicon fiyat listesi

Jeep, Wrangler Rubicon modeli ile gerek dış tasarım gerekse iç donanım ve teknolojik özellikleriyle şimdiye kadarki en yetenekli Wrangler modelini piyasaya sürdü. İşte Yeni Wrangler Rubicon’un Ekim ayı fiyat listesi

Zara’da yeni sezon sweatshirtler, jeanler, blazerlar raflarda yerini aldı! Zara yeni sezon 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Sevilen giyim markası Zara yeni sezon ürünleri satışa çıktı. Sweatshirtler, jean pantalonlar, blazer ceketler, etekler raflarda yerini aldı. Havaların soğumasıyla birlikte, yazlıklar yerini kalın kışlık kıyafetler bırakmışken, Zara yeni sezon ürünleri sizi bekliyor. 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Kenan Kalı Yeni yatırımlar Haberi

Kenan Kalı Yeni yatırımlar

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, “İşadamları olarak hepimiz, ülkemizin geleceğine güvenmeli ve yeni yatırımlara aralıksız devam etmeliyiz” dedi.


Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik konjonktürde bazı girişimcilerin yatırımlarını durdurduklarını ya da ertelediklerini belirten Kalı, bunun yanlış bir karar olduğunu kaydederek, “Durmak yerine, sürekli yatırım ilkesiyle devam edenler yol alacak ve diğerleriyle aralarındaki mesafeyi açacak” dedi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody”s’in Türkiye’nin not görünümünü "durağan" olarak belirlediğini hatırlatan Kalı, “Moodys’in kararı Türkiye ekonomisinin dinamikleri için olumsuz psikolojik bir etki yapmamalı. Grup olarak, “İnadına yatırım, İnadına Türkiye” felsefesiyle hareket ediyoruz. Son olarak Gözde Kuşadası Hastanesi, Gözde İzmir Hastanesi kapasite artırımı ve Malatya’da Tüp Bebek Merkezi gibi yatırımlara imza attık. İlaç sektörüne yönelik yeni bir şirket kurduk. İstihdamı artırdık. Yapı grubunda da,...