24 / 07 / 2024

Kenan Özyurt

Kenan Özyurt

TN Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Mahmut Yalçın, İhsan Eren, Kenan Özyurt tarafından 5 milyon 301 bin 608 TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu.

Landmart Gerz Özyurt Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Landmart Gerz Özyurt Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kenan Özyurt ve Ertuğrul Gerz tarafından kuruldu.

Kenan İmirzaloğlu ve Sinem Kobal çifti yeni evlerine taşınacak!

Kenan İmirzaloğlu ve 1 yıldır aşk yaşadığı Sinem Kobal bu yaz evlenecek. Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'de son 4 yıldır oturduğu bekar evinden taşınacak.

Kenan Kalı: 2016 inşaat yılı olacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 2015 yılının durgun bir yıl olduğunu, 2016 yılında ekonominin yeniden canlanacağını söyledi.

Özyurt İnşaat’ın Esenyurt’taki hastanesinin imar planı değişti!

İmar mevzuatında emsali olmayan özel uygulama Özyurt İnşaat’ın Esenyurt’ta diktiği bina için yapıldı. İBB Meclisi’nden bir ay önce onay alan bina ‘özel hastane’ olacak…

Kenan Kalı: İzmir'e en az 30 üniversite yapılmalı!

İnsan vücudunun yaradılışından yola çıkarak, doktorluk yeteneğini inşaat sektöründe değerlendiren Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'in eğitim ve sağlıkta büyümesi gerektiğini söyledi.

Kenan Sofuoğlu'ndan Düzce'ye yeni yarış pisti!

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sosyal paylaşım sitesi hesabında paylaştığı mesajda, yeni yarış pistini Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapma kararı aldıklarını duyurdu.

Kenan Şahin: 1+1 projelere izin vermiyorum!

Habertürk gazetesinin sorularını yanıtlayan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: "1+1 'lere karşıyım ama yapılmasın da demiyorum. 1+1 projelere izin vermiyorum çünkü illegal işler oluyor"

Tamer Özyurt: Türkiye şantiye görüntüsüne kavuşacak!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt "Önümüzdeki dört yılda Türkiye, gayrimenkul yatırımları açısından adeta bir şantiye görüntüsüne kavuşacak" dedi.

Ahmet Kenan Tanrıkulu: İmar rantına son verilecek!

Ahmet Kenan Tanrıkulu, “Son 13 yıla baktığımızda yandaşlarına rant uğruna ülkenin toprakların parsel parsel veren ve kentleşmeyi AVM yapmakla geçiren bir zihniyet görüyoruz. Ana artık yolun sonuna gelinmiştir” dedi

Sancaktepe Kenan Ceylan parkı açıldı!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in talimatıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Astsubay Kenan Ceylan parkı hizmete açıldı.

Kenan Yavuz: Tesis ülkeye yıllık 2 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

Star Rafinerisi'nde altyapının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Kenan Yavuz, "Tesis ülkeye yıllık 2-2.5 milyon dolar, Petkim'e ise yıllık 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak" dedi

Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'in stat sorununa dikkat çekti!

MHP İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'deki stat sorununu gündeme getirdi. Tanrıkulu, Alsancak Stadı'nı, yıkıldıktan sonra yerinde inceledi.

Tamer Özyurt İlkokulu hizmete açıldı!

Daha önce işitme engelli çocuklar için bir anaokulu yaptıran Özyurtlar İnşaat, eğitim alanındaki ikinci yatırımı olan Tamer Özyurt İlkokulu’nu yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete sundu.

Kenan Özyurt Haberi

Kenan Özyurt

TN Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Mahmut Yalçın, İhsan Eren, Kenan Özyurt tarafından 5 milyon 301 bin 608 TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 

TN Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul, inşaat, mimari projelerin hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak, Her türlü yapı projeleri çizmek ve çizdirmek, etüdler hazırlamak, ilgili kamu kuruluşlarından tescillerini yaptırmak, ruhsatlarını ve iskanlarını almak ve aldırmak. Her türlü Emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, fabrikalar, araziler, arsalar, yalılar, köşkler ve her türlü taşınmazın projelerini oluşturabilir, alımını, satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir, devir alabilir, devredebilir kiralayabilir...