20 / 05 / 2024

Kenan Sofuoğlu düzceye yeni yarış pisti

Kenan Sofuoğlu düzceye yeni yarış pisti

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sosyal paylaşım sitesi hesabında paylaştığı mesajda, yeni yarış pistini Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapma kararı aldıklarını duyurdu.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bulgaristan ve Türkiye arasında ikinci demiryolu anlaşması! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Dünya Bankası tarafından düzenlenen Orta Koridorun Ticaret ve Lojistik Potansiyelinin Gerçekleştirilmesi Etkinliği'ne video konferans ile katıldı.

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Bakan Uraloğlu'ndan gençlere son dakika müjdesi: Vergisiz telefon için yıl sonunu işaret etti!

Üniversite öğrencilerinin heyecanla beklediği vergisiz telefon ve bilgisayar satışı hakkında Bakan Abdulkadir Uraloğlu açıklama yaptı. Uraloğlu, düzenlemede sona gelindiğini ve kısa sürede hayata geçirileceğini belirtti.

Dolarda büyük depreme hazır olun! Tunç Şatıroğlu dört gözle beklenen o tarihi açıkladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, dolarda büyük depremin olacağı tarihi açıklayarak yatırımcılara ''hazır olun'' uyarısında bulundu. 

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'dan şok eden Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün akşam katıldığı iftar yemeğinde Kanal İstanbul hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na Sefaköy-Tüyap Metrosu yanıtı!

Ulaştıma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün yapılan Kabine toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularına yanıtladı. Karaismailoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bazı metro projelerine onay hususundaki iddiasına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cevap

Ekrem İmamoğlu'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün KİPTAŞ Arkatlı Evler'in temel atma törenine katıldı. İmamoğlu, düzenlenen törende İstanbul'daki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm açıklamalarına tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sabah saat 10.30'da çöken Zeytinburnu Sümer Mahallesi 27/2 sokak 27 numaralı Hilal Apartmanı'nın enkazında incelemeler yaptı. Ekrem İmamoğlu'nun incelemelerden sonra kentsel dönüşüme ilişkin yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu.

Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi şirketinin merkez naki bugün gerçekleştirildi. Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul dünyanın en büyük projelerinden biri!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin konuştu. Adil Karaismailoğlu, "Dünyanın en büyük projelerinden biri. Proje, maliyet hepsi tamamlandı. Finans yönünü halledince kanun da hemen yürürlüğe girecek" dedi.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Kenan Sofuoğlu düzceye yeni yarış pisti Haberi

Kenan Sofuoğlu düzceye yeni yarış pisti

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, yeni yarış pistini Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapma kararı aldıklarını bildirdi.


Sofuoğlu, sosyal paylaşım sitesi hesabında paylaştığı mesajda, yeni yapılacak pist için birkaç aydır farklı yerlerde incelemelerde bulunduklarını belirtti. 


Yeni pisti Cumayeri'nde yapmaya karar verdiklerini bildiren Sofuoğlu, "İnşallah pazartesi günü ilk çalışmalar başlıyor. Dozerler piste giriş yapacaklar. Allah nasip ederse mayısta ilk asfaltı atmayı, haziran ya da temmuzda Türkiye Şampiyonası'nın bir ayağını burada gerçekleştirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.


Sofuoğlu, pistte sadece motosiklet değil, otomobil yarışlarının da yapılabileceğini belirterek, şunları paylaştı:


"Her türlü pist yarışlarının yapılabileceği, güvenlik olsun, tasarım olsun bu alanlarda dünya standartlarında özel bir parkur hazırlanacak. Pistin dizaynını bizzat kendim yapacağım. Bütün çalışmalarıyla A'dan Z'ye kendim koşturup uğraşacağım. Pisti buraya yapmamızda hem Cumayeri Belediye Başkanımızın yoğun ısrarları ve...