19 / 07 / 2024

kenan torlak şirketi

kenan torlak şirketi

Gemi inşa sanayimizden global kriz patlak verdiğinden bu yana olumlu haberler gelmiyor. Tersanelerin yüzde 90'ı siparişsiz bir yıl geçiriyor. Hatta iflasın eşiğine gelenler bile var

Kenan Çinkay Yapı Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Çinkay Yapı Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Çinkay tarafından kuruldu.

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Basel Rahhal tarafından kuruldu.

Öz Yolcu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yolcu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Özyolcu tarafından kuruldu.

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon 392 bin 98 TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak, Saffet Albayrak ve Kenan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Planof İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Planof İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 34 milyon 286 bin 118 TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak, Saffet Albayrak, Fatih Atasoy ve Kenan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Daş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Emre Daş ve Kenan Ağca ortaklığında kuruldu.

Ky Müteahhitlik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ky Müteahhitlik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yavuz tarafından kuruldu.

Hema Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Şengezer ve Murat Acat ortaklığında kuruldu.

Torlak Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torlak Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Torlak tarafından kuruldu.

Kalko Medikal İnşaat Malzemeleri Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalko Medikal İnşaat Malzemeleri Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın tarafından kuruldu.

Mimer İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimer İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Şeker ve Mert Meriç ortaklığında kuruldu.

Çizgiüstü Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgiüstü Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kurt ve Süleyman Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

kenan torlak şirketi Haberi

kenan torlak şirketi


Hatırlanacağı gibi Kenan Torlak'ın sahibi olduğu Torgem Gemi, 2009 yılının Haziran ayında iflas erteleme kararı aldırmıştı. Torgem'e bağlı üç tersanede en parlak dönemlerde 3 bin 500 kişi çalışıyordu. Bugünse Torgem'in tersanelerinde çalışan sayısı 150'ye kadar düşmüş durumda. Tersaneciler 2012 ve 2013'ü "kayıp yıl" olarak görüyor, sektörde ciddi bir düzelme beklemiyor. Ancak işler kötü olsa da işadamı boş duramıyor.


Sektördeki herkes yeni yatırım arayışlarını sürdürüyor. Önceki hafta Kenan Torlak'ın kurduğu yeni bir şirket de bu arayışın bir sonucu olsa gerek. Yeni ticari faaliyetlere girmek isteyen Torlak, "Torsa Tekstil inşaat ve Pazarlama" unvanıyla bir limited şirket kurdu. Adından da anlaşılacağı üzere bu şirket, öncelikli olarak tekstil ve hazır giyim sektöründe faaliyet gösterecek. Tuzla merkezli şirketin sermayesi 50 bin TL. 45 bin TL'si...