28 / 04 / 2024

kenan yavuz petkim

kenan yavuz petkim

Kenan Yavuz, 400 milyon dolar yatırımla Petkim Konteyner Liman inşaatına başladıklarını söyledi, İzmir Limanı'nın gürültü, egzoz gazı ve trafik sıkışıklığı dışında kente katkısının olmadığını belirtti...

Ky Müteahhitlik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ky Müteahhitlik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yavuz tarafından kuruldu.

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Kenan Yavuz: TANAP'ta kaybedilecek bir tek saniye bile yok!

SOCAR Türkiye Başkanı Yavuz, "TANAP'ta kaybedilecek bir tek saniye bile yok. Kesin bir şey söylemek mümkün değil ama tüm ekip olarak herkes elinden geleni yapacak" dedi.

STAR Rafinerisi'nin yüzde 35'i tamamlandı!

SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yavuz, 5,6 milyar dolarlık STAR Rafinerisi yatırımının yüzde 35 oranında tamamlandığını bildirdi.

Star Rafinerisi, Petkim'e 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Star Rafinerisi'nin tamamlanması ile ülkemize yıllık 2-2,5 milyar dolar, Petkim'e ise 100 milyon dolar tasarruf sağlanacağını söyledi.

Kenan Yavuz'dan, Türkiye'ye 10 milyar dolarlık zarar iddialarına açıklama!

SOCAR Türkiye Başkanı Yavuz, "Türkiye'ye 10 milyar dolar zarar ettirildiği şeklindeki iddia, matematik bilimine aykırıdır" ifadesini kullandı.

Kenan Yavuz: Tesis ülkeye yıllık 2 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

Star Rafinerisi'nde altyapının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Kenan Yavuz, "Tesis ülkeye yıllık 2-2.5 milyon dolar, Petkim'e ise yıllık 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak" dedi

STAR Rafinerisi'nin altyapısı yüzde 95 oranında tamamlandı!

Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Petkim kampüsü içinde yapımı devam eden STAR Rafinerisi'nde altyapının yüzde 95 oranında tamamlandığını söyledi.

Goldman Sachs, SOCAR Türkiye'nin yüzde 13 hissesine ortak oldu!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Goldman Sachs'ın, Türkiye'nin en büyük yatırımcı şirketi olan SOCAR Türkiye'nin yüzde 13 hissesine 1.3 milyar dolar ödeyerek sahip olduğunu bildirdi.

Petkim hisselerinin bir bölümü satılacak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, SOCAR'ın Petkim'deki hisselerinin bir bölümünün satışının düşünüldüğünü ancak yüzde 51'lik kontrol hissesinin altında düşülmesinin planlanmadığını söyledi.

Petkim'de yüzde 51'in altına düşülmeyecek şekilde satış yapılacak!

Petkim'de yüzde 65 hisseleri olduğunu belirten SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, "Zaman zaman yüzde 51'in altına düşülmeyecek şekilde satış düşünüyoruz" dedi.

Göçleri engellemenin tek yolu köylerin yaşam kalitesini artırmak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz baba evini yeniden inşa ediyor. İnşa ettiği eviyle köyünün de yaşam kalitesini artırmak istediğini vurgulayarak, köyden kente göçü engellemenin tek yolunun yaşam kalitesini artırmak olduğunu söyledi.

SOCAR Türkiye yatırımlarına hızlanarak devam edecek!

Kenan Yavuz dünkü ve bugünkü ekonomik dengelerin aynı olduğunu söyledi.SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz'dan seçim sonrası açıklama;

kenan yavuz petkim Haberi

kenan yavuz petkim


Socar Ceo'su ve Petkim Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz, 400 milyon dolar yatırımla Petkim Konteyner Liman inşaatına başladıklarını açıklarken, İzmir Limanı'na da eleştiri getirdi. Yavuz, "İzmir Limanı'nın gürültü, egzoz gazı ve trafik sıkışıklığı dışında kente ne katkısının olduğunu anlayabilmiş değilim" dedi. İzmir Limanı'nın, master plan dahilinde turizm limanına dönüşebileceğini savunan Yavuz, Nemrut Limanlar bölgesinin ise kente bahşedilmiş doğal bir liman körfezi olduğunu belirterek, "Alsancak Limanı'nın en az 5 katı potansiyele sahip" dedi. Socar Türkiye'nin İzmir bürokrasisi, Petkim müşterileri, tedarikçileri ve basın kuruluşlarının temsilcileri ile buluştuğu geleneksel iftar yemeği, Kaya Termal Otel'de gerçekleştirildi.


Maraton başladı

Socar Türkiye Başkanı (CEO) ve Petkim Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz, 2008 yılı Mayıs ayında 2 milyar 40 milyon dolar bedelle Petkim'i alan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi'nin...