20 / 07 / 2024

kendi ellerimle pişirdim

kendi ellerimle pişirdim

N’evo Studios, bünyesindeki Gusto Savor Anneler Günü için “Anne bak, kendi ellerimle pişirdim” sloganıyla brunch düzenleyecek..

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

Arçelik, son zamanların en gözde elektronik aletlerinden olan az yağlı fritöz konusunda dev bir adım attı. FR 9284 az yağlı fritözü tasarlayan Arçelik, 9 farklı pişirme programı başta olmak üzere diğer özellikleri sayesinde kendi sınıfında adeta fark yarattı.

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos kampüsü elektrik ihtiyacını kendi karşılıyor!

Boğaziçi Üniversitesi yenilenebilir enerjide bir ilke imza attı. Kilyos Sarıtepe Kampüsü, kendi işlettiği rüzgâr enerji santraliyle yenilenebilir rüzgâr kaynağından enerjisini sağlayan dünyadaki ilk üniversite kampüsü olacak.

Elektriğini kendi üreten proje: Mulson Yaşam Konutları!

West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, kendi enerjisini üreten Mulson Yaşam Konutları'nın yarısının şimdiden satıldığını söyledi. Proje kendi elektriğini kendi üretiyor...

Mulson Yaşam Konutları kendi enerjisini üretiyor!

EST Orion Group'un Güzelbahçe'de yapımını sürdürdüğü ve kendi enerjisini kendi üreten Türkiye'nin ilk 'Ekolojik Konut Projesi' olma özelliği taşıyan Mulson Yaşam Konutları, apartman katında müstakil yaşam konsepti sunuyor.

Yenitepe Kadıköy'de evin fiyatını müşteri kendi belirleyecek!

Nuhoğlu İnşaat, Fikirtepe’deki projesi ‘Yenitepe’ için ruhsatını aldı. Ali Nuhoğlu, projede ev sahibi olmak isteyenlere 70 farklı fiyat seçeneği sunulduğunu belirterek, "Müşteri ev fiyatını kendi belirleyecek" dedi.

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi örneği!

Tapuda eksik harç ödenmesi halinde, kişi yüklü vergi borçları ile karşılaşabiliyor. Ancak bir dilekçe ile bu cezadan kurtulmak da mümkün. İşte yazılması gereken tapu harcı pişmanlık dilekçesi örneği..

Tapu harcı pişmanlık zammı ne kadar?

Tapu dairesinde yapılan devir işlemi için tapu harcının daha az ödenmesi için eksik beyanın yapılması durumunda, eksik tapu harcı için ceza kesilebiliyor. Peki, tapu harcı pişmanlık zammı ne kadar?

Garanti Mortgage, Yeni yıla kendi evinizde girin diyor!

Garanti Mortgage, 1-31 Aralık tarihleri arasında uygun faiz oranlarıyla sunduğu Yeni Yıl Kampanyası’yla, “Yeni yıla kendi evinizde girin!” diyor. Üstelik kampanya kapsamında 50.000 TL ve üzeri konut kredisi kullananlar 250 TL Bonus kazanıyor

Mulson Evleri kendi enerjisini üretiyor!

İzmir’de, West Orion Group’un yapımını sürdürdüğü Mulson Yaşam Konutları, kurulacak güneş tarlası sayesinde kendi elektrik giderlerini karşılayacak. Güzelbahçe’de süren proje, apartman katında müstakil yaşam vaadediyor.

Kayseri OSB kendi enerjisini üretmeyi hedefliyor!

Kayseri OSB yönetimi bin firmada 20 bin kişinin istihdam edileceği teknoloji merkezi projesi için serbest bölgeden yer talep etti. 3 yıl içinde açılması öngörülen teknoloji merkezinin güneş panelleri ile kendi enerjisini üretmesi hedefleniyor

Turistler kendi dilinde sağlık hizmetini cepten bulacak!

Türkiye'ye gelen turistlerin ihtiyaç duydukları anda, istedikleri uzmanlık dalında, kendi dilini ya da anlaşabileceği bir dili konuşabilen sağlık uzmanlarına ulaşmalarını sağlayan mobil uygulama yazılımı tamamlandı.

Cadde 24’de dükkânların yüzde 70’i tükendi!

Home - office satışları Mayıs ayında tamamlanan projenin dükkânları da iki hafta içerisinde büyük bir satış grafiği yakaladı. Cadde 24 projesinde dükkânların yüzde 70’i tükendi.

Makyol kendi arazilerini konut projelerine ayırdı!

Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik firmalarından olan Makyol inşaat,yeni girdiği konut sektörüne uzun vadeli bakıyor. Makyol inşaat'ın kendi arazilerinde 5 proje hedefi daha var.

kendi ellerimle pişirdim Haberi

kendi ellerimle pişirdim


Hizmet vermeye başladıkları günden beri her hafta farklı brunch menüleri ve etkinlikleri düzenlediklerini dile getiren Gusto Savor’un işletme sahibi Leyla Öztürk, bu Pazar Anneler Günü’nde diğer işletmelerden farklı bir etkinliğe imza atmak istediklerini kaydetti.


Sevginin çok sayıda ifadesi olduğunu, ancak çocukların kendi ürettikleri ürünleri anneleri ile paylaşmalarının en güzel sevgi ifadesi olduğunu dile getiren Öztürk, şunları söyledi:


“Brunch’a katılan çocuklar için hazırladığımız alanda ustalarımız nezaretinde kurabiyeler hazırlatacağız. Çocuklar, ‘Anne bak, kendi ellerimle pişirdim’ sloganıyla düzenlenen brunch’ta en güzel kurabiyeyi hazırlayıp, annelerine ikram ederek sevgilerini paylaşacaklar. Bir anne için en güzel hediye çocuklarının kendi elleriyle hazırladığı hediyedir.  Eğlenceli ve sıcak bir ortam oluşturacağımız için şimdiden heyecanlanıyoruz” dedi.


Gusto Savor gündüz bir kafe, akşam saatlerinde ise şık bir restoran ve bistro olarak hizmet...