16 / 05 / 2024

kent güvenlik sistemi nedir

kent güvenlik sistemi nedir

İzmir’in Aliağa İlçesi, alt yapısı Aliağa Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen girişim ile Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu’na (MOBESE) kavuşuyor..

Yeni Havalimanı’na akıllı güvenlik sistemi!

29 Ekim'de açılacak Yeni Havalimanı’nda entegre güvenlik sistemi kuruluyor. Projede kullanılacak sistem, Türkiye'de bir ilk olacak. 

Mardin'deki güvenlik duvarının inşaatı gelecek ay bitecek!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Mardin'de güvenlik sistemi kapsamında yapılan modüler beton duvar çalışmalarının 690 kilometresi tamamlandı. Işık, duvarı gelecek ayın sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Proline'den Akıllı Güvenlik Yönetim Sistemi!

Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve mevcut sistemlerle entegre olabilme kabiliyetine sahip yerli yazılım ile şehirler, “Güvenli ve Akıllı Şehirler” kriterlerine uygun güvenlik seviyesine yükselirken tek bir noktadan merkezi yönetim de sağlanıyor.

Atina'ya cami yapılmalı milli güvenlik açısından önemli!

Attiki Eyalet Başkanı Duru: "Atina’da cami yapılması milli güvenlik açısından gerekli" dedi. Yunanistan’da, Attiki Eyaleti Başkanı Rena Duru, başkent Atina’ya cami yapılmasının ülkenin milli güvenliği açısından bir ihtiyaç olduğunu belirtti.

2000 yılında Aselsan, Topkapı Sarayı'nın güvenlik sistemini yenileyecekmiş!

2000 yılında Topkapı Sarayı Müzesi'nin güvenlik sistemi Aselsan tarafından baştan sona yenilenecekmiş. Her türlü tehdite karşı hazırlıklı hale getirilecek olan Sarayın güvenlik sistemi 1.3 trilyon liraya yenilenecekmiş.

Aliağa'ya 1 milyon 350 bin TL'ye kent güvenlik sistemi kurulacak!

İzmir’in Aliağa İlçesi, alt yapısı Aliağa Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen girişim ile Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu’na (MOBESE) kavuşuyor..

İstihdam şampiyonu güvenlik ve inşaat sektörü oldu!

İstihdam şampiyonu güvenlik ve inşaat sektörü oldu. Türkiye’de işsizlik Eylül ayında 3 milyon’u aşarken, Kasım ayında İnsan Kaynakları’nda yaşanan hareketlilik yılın finali için umut vaat ediyor.

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi!

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi veriliyor. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, bu yıl özellikle İstanbul'da yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimlerin sıklaştırılarak artırıldığını belirtti.

Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu Binası'nın temeli atıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürlüğü’nün 15 milyon 650 bin TL’ye mal olacak olan yeni hizmet binasının temeli düzenlenen tören ile atıldı. Düzenlenen törene, Aydın Valisi Erol Ayyıldız da katıldı...

İnşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi kanunu!

167 Sayılı İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun, 29 Kasım 2014 tarihinde 29190 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte kanun metni..

İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesi'ni onaylayan kanun Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 167 Sayılı İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesi'nin onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanunu onayladı. Sözleşmeyi onaylayan kanun, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Karel Güvenlik Sistemleri kapıları uzaktan kilitleyip açıyor!

Kentlerde artan riskler ve artan konfor ihtiyacı nedeniyle akıllı binalarda kullanılan güvenlik teknolojileri de çağa ayak uydurdu. Akıllı yasam konsepti esas alınarak tasarlanan Karel Güvenlik Sistemleri, kendi kendini harekete geçirebiliyor.

kent güvenlik sistemi nedir Haberi

kent güvenlik sistemi nedir

İzmir’in Aliağa İlçesi, alt yapısı Aliağa Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen girişim ile Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu’na (MOBESE) kavuşuyor. Yüzde 90’ı tamamlanan çalışmalar kapsamında kentin ana geçiş noktaları ile trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklar başta olmak üzere 30 noktaya 63 kamera yerleştirilecek.


ALİAĞAYA 1 MİLYON 350 BİN LİRALIK KENT GÜVENLİK SİSTEMİ

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile ilk adımı 2014 yılında atılan kent güvenlik sistemi ile ilçe güvenliğinin maksimum düzeye çıkarılması amaçlanıyor. Kurulacak sistemin asayiş olaylarında da caydırıcı bir etken olacağı öngörülüyor. MOBESE Sisteminin Merkezi ise Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olacak.


‘GÜVENLİ BİR ALİAĞA ARZU EDİYORUZ’

Günlük araç giriş çıkış sayısı yaklaşık 35 bin olan Aliağa’da MOBESE kurulumunun geç kalınmış bir sistem olduğunu belirten Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, “2014 yılında trafiğin yoğun olduğu...