04 / 05 / 2024

Kent Konut arsa satışları

Kent Konut arsa satışları

Kent Konut mülkiyeti kendisine ait Derince Sopalı Çiftliği Mahallesindeki 1661.00 metrekare alanı 863 bin 720 TL muhammen bedelle ve yine aynı bölgeden 1616.00 metrekare alanı 840 bin 320 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

Konut tercihinde rota yeniden oluşturuldu! Bu iki bölgeye dikkat!

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artış sebebiyle satın alma ve kiralama bölgelerinde rota yeniden oluşturuldu. Trakya konut-arsa satın alma grafiğinde üstünlük sağlarken Karadeniz ve Ege Bölgesi'ne ilgi oldukça arttı.

Belediye, o ildeki 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor! Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler şimdi bakın! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Merkez ilçesinde yer alan 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor. Peki Yozgat'taki konut, arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi ödeme planı açıklandı mı? TOKİ sosyal konut, arsa ve işyeri örnek ödeme planı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak isimlendirilen TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi’nin ödeme planı belli oldu. İşte detaylar…

TOKİ 250 bin konut projesine 24 saat olmadan 224 bin başvuru geldi! Konut, arsa fiyatları resmen belli oldu! Şartlar ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ eliyle hayata geçirilecek olan sosyal konut projesine başvuru sayısının 224 bine ulaştığına dikkat çekti. Konut ve arsa fiyatları resmen belli oldu! Şimdi bakın!

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

TOKİ ve bakanlıktan 28 ilde konut arsa satışı! Sadece 24 bin TL’ye…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, uygun fiyata arsa ve ev almak isteyenler için 28 ilde 472 konut ve ticari arsayı satışa çıkaracak. Söz konusu satışlar, 5, 6 ve 7 Nisan'da açık artırmayla yapılacakken, online açık artırmaya katılım ise 4 Nisan saat 10:30'dan itibaren sona erecek.

CVS Hava Kent Konut Yapı, 144 konutu sahiplerine teslim etti!

CVS Hava Kent Konut Yapı, ilk etap konutlarının teslimatlarını yaptı. Projeden 1000 lira taksitle ev sahibi olunabiliyordu...

Kent Konut arsa satışları Haberi

Kent Konut arsa satışları


Büyükşehir Belediyesi'nin yan iştiraklerinden olan Kent Konut mülkiyeti kendisine ait Derince Sopalı Çiftliği Mahallesindeki 1661.00 metrekare alanı 863 bin 720 TL muhammen bedelle ve yine aynı bölgeden 1616.00 metrekare alanı 840 bin 320 TL muhammen bedelle satışa çıkardı. 

20 Kasım Perşembe günü açık teklif usulüyle gerçekleşecek arsa satışı saat 11.00'de Kent Konut Genel Müdürlüğü'ndeki toplantı salonunda yapılacak


Demokrat...