07 / 07 / 2024

kent konut a.ş ihale

kent konut a.ş ihale

Kent Konut A.Ş tarafından ihaleye çıkarılan Gebze Kirazpınar Konutları ihalesinde en yüksek teklif 13 milyon 980 bin TL ile Birhan İnşaat tarafından verildi...

Konut açığı sorununa çözüm: İnşaat sektörünün öncüleri sosyal konut yapmalı!

Konut fiyatlarının artış hızının düşmemesi ve kirada yüzde 25 zam sınırının kalkması konut açığı sorununu yeniden gündeme getirdi. ATEM Başkanı Hakan Akçam konut açığının önüne geçebilmek için inşaat sektörünün öncülerinin sosyal konut yapması gerektiğini söyledi. 

Konut açığı kira fiyatlarını tırmandırıyor: Piyasa durgun, fiyatlar ne olacak?

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu, konut fiyatları, kira bedelleri ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak "Konut açığı kira fiyatlarını tırmandırıyor" dedi. İşte o açıklama...

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

CVS Hava Kent Konut Yapı, 144 konutu sahiplerine teslim etti!

CVS Hava Kent Konut Yapı, ilk etap konutlarının teslimatlarını yaptı. Projeden 1000 lira taksitle ev sahibi olunabiliyordu...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden yeni proje atağı!

İlk konut projesindeki teslimleri için hazırlıklara başlayan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, yeni projeler için de harekete geçti.

İnşaat sektörü konut açığı için destek bekliyor!

Konutta talep ciddi oranda artmasına rağmen emtia fiyatları ve faiz oranları nedeniyle konut üretiminde hareketlilik durdu. Sektör temsilcileri konut açığı olacağını belirterek destek talep ediyor.

Erhan Coşan kimdir?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirilen Erhan Coşan kimdir? Erhan Coşan daha önce hangi görevlerde bulundu?

Erhan Coşan Kent Konut A.Ş Genel Müdürü oldu!

Erhan Coşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Elazığ'da 4 bin 474 konut ağır hasar aldı!

Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Elazığ'da meydana gelen depremde 4 bin 474 konut ağır, 2 bin 932'si de az hasar aldı.

kent konut a.ş ihale Haberi

kent konut a.ş ihale


Kirazpınar Konutları için yapılan ihale Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İhaleye 5 firma teklif verdi. İşin yaklaşık maliyetinin 14 milyon 477 bin 119 TL olan ihalede en düşük teklifi 10 milyon 624 bin TL ile Alka İnşaat verirken, en yüksek teklifi Birhan İnşaat 13 milyon 980 bin TL ile sundu.



215 DAİREDEN OLUŞUYOR


Kirazpınar Konutları 215 daireden oluşuyor. Tamamının satıldığı konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 olan faklı m²’lerden oluşuyor.


İhaleye katılan firma ve teklifleri


Alka İnşaat 10 milyon 477 bin TL


Gürtaş Yapı 11 milyon 800 bin TL


Ekşioğlu Kardeşler 13 milyon 449 bin TL


Milenyum Yapı 13 milyon 950 bin TL


Birhan Yapı 13 milyon 980 bin TL



Kocaeli Büyükşehir...