05 / 05 / 2024

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme iletişim

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme iletişim

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme 2014 Gayrimenkul Değerleme Şirketi seçildi...

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Feryat Atasoy tarafından kuruldu.

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Markalı konut fiyatları Eylül'de yüzde 94.75 arttı! 

Kamuoyunda ‘markalı projeler’ şeklinde isimlendirilen ve ağırlıklı olarak kurumsal gayrimenkul şirketlerinin ürettiği konutlar üzerinden geliştirilen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçları belli oldu. İşte ayrıntılar...

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da NEsrin Esen tarafından kuruldu. 

Kurumsal gayrimenkulün gündeminde dijitalleşme, net sıfır yarışı ve geleceğin çalışma düzeni bulunuyor!

KPMG'nin gayrimenkul sektöründe değişimi tetikleyen başlıca faktörlerin neler olduğunu derinlemesine incelediği rapor belli oldu.

Bsb Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bsb Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Barbaros Bozarslan tarafından kuruldu.

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı    Masrourı  tarafından kuruldu.

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih’te  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli  ile Feryat Atasoy  ve Taner Bulut tarafından kuruldu.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

Markalı evlerin yüzde 6.33'ü yabancılara satıldı!

Kamuoyunda ‘markalı projeler’ şeklinde isimlendirilen, ağırlıklı olarak kurumsal gayrimenkul şirketlerinin inşa ettiği evler üzerinden geliştirilen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçları açıklandı. İşte o sonuçlar...

Yabancılar konut yatırımında hangi şehri tercih ediyor?

Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'nın yabancı yatırımcılarının radarında olduğunu söyleyen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, kent genelinde gayrimenkul yatırımlarının arttığını dile getirdi. 

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme iletişim Haberi

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme iletişim

Panora Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuz 16 Ocak 2014 tarihli toplantısında; 

Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 35. Maddesi" kapsamında 2014 yılı Gayrimenkul Değerleme şirketi olarak "Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." nin seçilmesine, 

Karar vermiştir.


Kamuoyuna...