08 / 05 / 2024

Kent Life Bina iletişim

Kent Life Bina iletişim

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik’te  50  bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tekin tarafından kuruldu.

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Mert Palavuz tarafından kuruldu.

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik’te  50  bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tekin tarafından kuruldu.

Şehir planlamalarında yeşil bina dönemi!

İklim krizinin baş göstermesi ile beraber yeşil bina ve yatay mimarinin önemi gittikçe arttı. Bu süreçte şehir yöneticilerine büyük sorumluluklar düştüğünü dile getiren Hüseyin Oflaz yeni kent planlamasındaki anahtar kelimenin "yeşil" olacağını dile getirdi. 

Kocaeli'de 1393 bina kentsel dönüşümü bekliyor!

17 Ağustos Marmara Depremi'nin sonrasında Kocaeli'de başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarının en büyüğü hayata geçiyor. Kent genelinde yenilenmesi gereken 1393 bina için hak sahiplerine tebligat gönderimi yapıldı. 

Rize'de 17 bina için yıkım kararı alındı! 

Rize'de meydana gel sel felaketi sonrasında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde selden hasar gören 17 bina için yıkım kararı alındı. 

İstanbul'daki depremde çatlaklar oluşan bina için yıkım kararı!

Mega kent İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar meydana gelen bina içim yıkım kararı verildi.

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Mansur Yavaş: Her bina için kimlik oluşturulacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Büyükşehir Kent Konseyleri Toplantısı’nda depremle mücadele kapsamında her bina için kimlik kartı oluşturulacağını açıkladı.

Başkent'te 8 ayda 716 bina yıkıldı!

Başkent’te yılın ilk sekiz ayında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce gerçekleşen inşaat denetimleri sonucunda, güvenilir olmadığı belirlenen yapılara 320 bin 71 TL idari ceza uygulandı. 716 riskli binanın yıkımı gerçekleşti.

Bina güçlendirme maliyeti yıkıp yapmaktan çok daha düşük!

Sadece mega kent İstanbul’da 1999 Marmara Depremi’nden önce inşa edilen 790 bin bina bulunurken, olası bir deprem sonucu 141 bin binada orta ve üstü hasar bekleniyor.

Enerji kimlik belgeli bina sayısı 1 milyona yaklaştı!

En çok Enerji kimlik belgeli binaya sahip bina mega kent İstanbul, Ankara ve İzmir'de yer alıyor. Enerji kimlik belgeli binalar, sera gazı salınımını daha önceki senelerde yapılan binalara oranla yüzde 60 oranında azalttı.

Yozgat'ta kent siluetini bozan iki bina yıkılacak!

Yozgat Eski Belediye Hizmet Binası ve Eski Hükümet Konağı'nın yıkılması için çalışmalara başlandı. Şehir merkezinde çirkin görüntüye neden olan iki riskli bina yıkılacak.

Kent Life Bina iletişim Haberi

Kent Life Bina iletişim

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik’te  50  bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tekin tarafından kuruldu.

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
-Kiracı veya kat maliklerine kapıcılık hizmetleri, havuz, bahçe temizlik, ve kontrolü, bahçe ve çevre düzeni hizmetleri, ağaçlandırma ve çimlendirme gibi faaliyetleri sunma işlemleri her türlü tamir ve bakım hizmetleri, alışveriş hizmetleri, fatura ödeme hizmetleri ve benzeri her türlü hizmeti yapmak. -Profesyonel site yönetim ve işletimi hizmetleri teknik işletme yönetimi hidrofor, havalandırma, jeneratör, asansörler alarm ısıtma, klima sıhhi tesisat gibi mekanik uygulamaların bakımı, kontrolü ve onarımı -Konut, mesken, toplu konutlarla ilgili site-apartman yönetim hizmetlerini yerine getirmek. -Yıllık site veya binanın maliyet ve ödeme planını yapmak. -Site veya apartman giderleriyle ilgili olarak...