02 / 05 / 2024

Kent Meydanı nerede

Kent Meydanı nerede

Kent Meydanı Başakşehir projesi 2015 yılında tamamlanacak olan 3. köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahında İstanbul Başakşehir'de yükseliyor. Projenin ön talep toplama süreci devam ediyor.

Kent Meydanı Başakşehir projesi 2016'da tamamlanacak!

"Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla yükselen proje tamamlandığında Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip olacak. Kent Meydanı Başakşehir projesi 2016'da tamamlanacak.

Kent Meydanı AVM’de Esin Övet imza günü gerçekleştirildi!

Gazeteci Esin Övet imza günü için Bursa'ya geldi. Övet, 22 Haziran'da ilk kitabı "Sen Uyurken"i sevenleri için Kent Meydanı AVM’de imzaladı...

Kocaeli Karamürsel Kent Meydanı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de yapımını üstlendiği kent meydanı ve belediye binası inşaatı çalışmaları devam ediyor.Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları, dükkânlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak.

Bursa kent meydanı ve zeytin entegre tesislerinin tadilatı onayladı!

Yeni binadaki meclis toplantısında Orhangazi’de Marmarabirlik arsası üzerine yapılacak olan kent meydanı ve zeytin entegre tesisleri ile ilgili plan tadilatı oy çokluğu ile kabul edildi.

Kepez'e Kent Meydanı ve Anadolu Arastası projesi yapılacak!

Kepez'de, içerisinde tarihi çarşı, şehitler anıtı, Osmanlı ve Selçuklu has bahçelerinin ve kent meydanının olduğu bir yaşam merkezi inşa ediliyor.

Başiskele Kent Meydanı şekilleniyor!

Başiskele Kent Meydanı büyük oranda tamamlandı. Yapının zemin mermer döşeme, iç bölme duvarlarının cam montajı, asma tavan imalatı, traverten cephe kaplama granit bazalt yer döşeme çalışmaları devam ediyor

Kahramanmaraş Türkoğlu'na ikinci kent meydanı yapılacak!

Türkoğlu Belediyesi ilçede ikincisi yapılacak olan 'ikinci kent meydanı' proje çalışmalarına başladı. Türkoglu Belediyesi çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Çanakkale Kepez Kent Meydanı Tasarım yarışması başlıyor!

Kepez Belediyesi tarafından Kepez Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan dönüşüm çalışması için düzenlenen “Kepez Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi Yarışması”nın tanıtımı yapıldı.

Karamürsel Kent Meydanı çalışmaları hızlandı!

Karamürsel’de kent meydanı projesi devam ediyor. 5 bin metrekare arsa, 18 bin 355 metrekare toplam inşaat alanlı kent meydanı projesi tamamlandıktan sonra ilçe estetik bir görünüme kavuşacak.

Suluova Kent Meydanı için imzalar atıldı!

Suluova'ya yeni bir kimlik kazandıracak olan ve halkımızın yarım asırdır özlemle hayalini kurduğu Kent Meydanı ve Cami projesi için Şeker Fabrikası yemekhanesinde düzenlenen törenle Suluova Belediyesi ile Şeker Fabrikası arasında protokol imzaları atıldı.

Aksaray Topakkaya'nın kent meydanı tamamlandı!

Aksaray’ın sürekli gelişen ve hızla büyüyen beldesi olan Topakkaya Beldesi’nde belediye tarafından yapımına başlanılan 12 bin metrekarelik Medeni Berk Kent Meydanı tamamlanarak belde halkının hizmetine sunuldu.

İhsaniye Kent Meydanı projesi tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan İhsaniye Kent Meydanı Projesi, artık kendisini gösteriyor. İhsaniye’nin ünlü elması da, görsel anlamda meydanı süslüyor.

Ordu İkizce kent meydanına kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın hazırladığı “Kent Meydanları” projesi kapsamında İkizce ilçesine kent meydanı yapılıyor. İlçe halkı, proje kapsamında yapılacak meydan ile birlikte sosyal alanlara kavuşacak.

Alanya Kent Meydanı için yeni hizmet binası şart!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Kent meydanını yapabilmek için öncelikle belediye binasını yıkmak zorundayız. Bunun için de yeni hizmet binasını bir an önce yapıp, oraya taşınmak istiyoruz" dedi.

Anta ve Freddy Bursa Kent Meydanı'nda mağaza açtı!

Dünyaca ünlü spor giyim markaları Anta ve Freddy, Neo Trend tarafından Türkiye'ye getirildi. İlk Anta ve Freddy mağazasıysa Bursa Kent Meydanı'nda açıldı.

Kent Meydanı nerede Haberi

Kent Meydanı nerede

60 bin metrekare alan üzerinde yayılan Başakşehir Kent Meydanı, Türkiye'nin en büyük Kent Meydanı olarak hayata geçirilecek. Projenin 2016 yılı içinde tamamlanması öngörülüyor.


Başakşehir Kent Meydanı projesi içerisinde 5 bin kişi kapasiteli cami bulunuyor. Proje Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğüne sahip olacak. Proje Makro-Akyapı imzası taşıyor.


Kent Meydanı Başakşehir projesi 2015 yılında tamamlanacak olan 3. köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahında, tramvay, İETT ve metro hatlarına yakın konumda yer alıyor.


Ön talep süreci devam eden proje "Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla hayata geçiriliyor.


Kent Meydanı Başakşehir sosyal alanları içerisinde; 368 bin metrekare büyüklükteki botanik park, on binlerce araçlık otopark,  9 ihtisas hastaneli Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi, aktivite ve spor alanları, kongre merkezleri ve sergi mevcut.



Kent Meydanı Başakşehir iletişim

Web: