15 / 05 / 2024

kent meydanı son durum

kent meydanı son durum

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Niğde'yi geleceğe taşıyacak proje ve yatırımları hayata geçirerek, proje üretip yatırım gerçekleştiriyoruz. Bu yatırımlar, ilimize, sosyal, kültürel ve ekonomik bağlamda ciddi katkılar sağlayacaktır.” diye konuştu...

Trabzon Kent Meydanı için 15 milyon TL harcandı!

Trabzon Yomra Belediyesi tarafından başlatılan kent meydanı projesinde yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Kent meydanı projemizde yıkım çalışmalarımız son sürat devam ediyor” diye konuştu.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesinde sona gelindi!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi son sürat devam ediyor. Yerin altında 600 araçlık 4 katlı otoparkın yer aldığı proje 2018 yılında tamamlanacak.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Kocaeli Kent Meydanı'nda son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Kent meydanı ve katlı otopark projesi için 17 metre derinliğinde istinat duvarı inşa etti.

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamam!

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,ikinci tarihi kent meydanı için de son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Ordu Kabataş'a kent meydanı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Kabataş Kent Meydanı için düğmeye bastı.

Konuralp Tarihi Kent Meydanı projesinde son durum!

Düzce'de hayata geçirilecek olan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için çalışmalar devam ediyor.

Başiskele Hizmet Binası ve Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de projelendirdiği yeni belediye binası ve kent meydanı son şeklini aldı.

Afyon Sandıklı Kent Meydanı'nda sona yaklaşıldı!

Sandıklı “Kent Meydanı” projesi kapsamında yapılan ve bittiği zaman araç park problemini ortadan kaldıracak olan üç katlı yeraltı otoparkının son katının inşaat işlerinde sona yaklaşıldı.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Osmangazi Kent Meydanı Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Bölgedeki iş yerlerinin neredeyse tamamının kamulaştırıldığı projede, yıkılan bina sayısı 22 oldu.

Afyonkarahisar Sandıklı Kent Meydanı'nda son durum!

Sandıklı tarihi’nin gördüğü en büyük proje olan “Sandıklı Kent Meydanı” projesi, aralıksız devam ediyor. Gece, gündüz projeyi bitirmek için çalışan işçiler, büyük iş makineleri ile 7/24 mesai harcıyorlar.

kent meydanı son durum Haberi

kent meydanı son durum


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kent Meydanı otopark inşaatını yerinde inceledi. 


Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yapımı devam Kent Meydanı otopark inşaatının son durumu hakkında incelemelerde bulundu. Akdoğan yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor. Kent Meydanı projesini de yerinde inceleyen Belediye Başkanı Akdoğan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Belediye Başkanı Akdoğan, "Niğde'yi geleceğe taşıyacak proje ve yatırımları hayata geçirerek, proje üretip yatırım gerçekleştiriyoruz." dedi.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, hizmetlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Niğde, hayata geçirdiğimiz dev projeler ile bir değişim sürecine girdi. Niğde'yi geleceğe taşıyacak proje ve yatırımları hayata geçirerek, proje üretip yatırım gerçekleştiriyoruz. Bu yatırımlar, ilimize, sosyal, kültürel ve ekonomik bağlamda ciddi katkılar sağlayacaktır.” diye konuştu.


Zaman...