02 / 05 / 2024

Kent Meydanı teslim

Kent Meydanı teslim

Gazeteci Esin Övet imza günü için Bursa'ya geldi. Övet, 22 Haziran'da ilk kitabı "Sen Uyurken"i sevenleri için Kent Meydanı AVM’de imzaladı...

Şile Kent Meydanı'ndaki 42 dükkan sahiplerine teslim edildi!

Şile Kent Meydanında hayata geçirilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Seyhan Kent Meydanı için tasarım yarışması yapılacak!

Cumartesi Konferansları kapsamında ÇÜ Ramazanoğlu Kültür Merkezi’ne konuk olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent merkezine yapılacak yeni kent meydanının tasarımı için ciddi tutarlarda para ödüllü yarışma başlatacaklarını açıkladı.

Kocaeli Karamürsel Kent Meydanı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de yapımını üstlendiği kent meydanı ve belediye binası inşaatı çalışmaları devam ediyor.Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları, dükkânlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak.

Bursa kent meydanı ve zeytin entegre tesislerinin tadilatı onayladı!

Yeni binadaki meclis toplantısında Orhangazi’de Marmarabirlik arsası üzerine yapılacak olan kent meydanı ve zeytin entegre tesisleri ile ilgili plan tadilatı oy çokluğu ile kabul edildi.

Kepez'e Kent Meydanı ve Anadolu Arastası projesi yapılacak!

Kepez'de, içerisinde tarihi çarşı, şehitler anıtı, Osmanlı ve Selçuklu has bahçelerinin ve kent meydanının olduğu bir yaşam merkezi inşa ediliyor.

Başiskele Kent Meydanı şekilleniyor!

Başiskele Kent Meydanı büyük oranda tamamlandı. Yapının zemin mermer döşeme, iç bölme duvarlarının cam montajı, asma tavan imalatı, traverten cephe kaplama granit bazalt yer döşeme çalışmaları devam ediyor

Kahramanmaraş Türkoğlu'na ikinci kent meydanı yapılacak!

Türkoğlu Belediyesi ilçede ikincisi yapılacak olan 'ikinci kent meydanı' proje çalışmalarına başladı. Türkoglu Belediyesi çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Çanakkale Kepez Kent Meydanı Tasarım yarışması başlıyor!

Kepez Belediyesi tarafından Kepez Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan dönüşüm çalışması için düzenlenen “Kepez Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi Yarışması”nın tanıtımı yapıldı.

Karamürsel Kent Meydanı çalışmaları hızlandı!

Karamürsel’de kent meydanı projesi devam ediyor. 5 bin metrekare arsa, 18 bin 355 metrekare toplam inşaat alanlı kent meydanı projesi tamamlandıktan sonra ilçe estetik bir görünüme kavuşacak.

Suluova Kent Meydanı için imzalar atıldı!

Suluova'ya yeni bir kimlik kazandıracak olan ve halkımızın yarım asırdır özlemle hayalini kurduğu Kent Meydanı ve Cami projesi için Şeker Fabrikası yemekhanesinde düzenlenen törenle Suluova Belediyesi ile Şeker Fabrikası arasında protokol imzaları atıldı.

Aksaray Topakkaya'nın kent meydanı tamamlandı!

Aksaray’ın sürekli gelişen ve hızla büyüyen beldesi olan Topakkaya Beldesi’nde belediye tarafından yapımına başlanılan 12 bin metrekarelik Medeni Berk Kent Meydanı tamamlanarak belde halkının hizmetine sunuldu.

İhsaniye Kent Meydanı projesi tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan İhsaniye Kent Meydanı Projesi, artık kendisini gösteriyor. İhsaniye’nin ünlü elması da, görsel anlamda meydanı süslüyor.

Ordu İkizce kent meydanına kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın hazırladığı “Kent Meydanları” projesi kapsamında İkizce ilçesine kent meydanı yapılıyor. İlçe halkı, proje kapsamında yapılacak meydan ile birlikte sosyal alanlara kavuşacak.

Kent Meydanı teslim Haberi

Kent Meydanı teslim

Gazeteci Esin Övet imza günü için Bursa'ya geldi. Övet, 22 Haziran'da ilk kitabı "Sen Uyurken"i sevenleri için Kent Meydanı AVM’de imzaladı.

Saat 15.30'da -2 Katı'ndaki Etkinlik Alanı'nda gerçekleşen etkinlikte Övet'in özellikle kadın ve çocuk hayranları dikkat çekti. Herkesin tanıdığı insanların ilginç hikâyelerini anlattığı kitabını okurlarla buluşturan Övet hayranlarıyla bol bol sohbet ederek fotoğraf çektirdi. On iki hikayenin kaleme alındığı kitabından sorulara yanıt veren Övet sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. 1.5 saat süren etkinliğin ardından Esin Övet Kent Meydanı AVM'den...