30 / 04 / 2024

kent neriva satlık daire

kent neriva satlık daire

Kent Neriva'da fiyatlar 360 bin liradan abşlıyor, 670 bin liraya kadar yükseliyor, projenin anahtar teslimleri Aralık 2012'de gerçekleşecek

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Hava Kent Sancaktepe ortaklık toplamaya başladı! Yeni Proje!

Hava Kent tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Hava Kent Sancaktepe Projesi ön talep topluyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 650 bin TL'den başlıyor.

Kars'ta kiralık konut problemi büyüyor!

Türkiye genelinde hızla artan kiralık konut sorununda Kars'ı da vurdu. Kent genelinde kiralık ev bulmak imkansız hale geldi. 

Kartepe Kent Meydanı'na kütüphane yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe Belediyesi ve hayırsever iş adamı Yıldız Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yıldız tarafından Kartepe'ye kütüphane ve cami inşa ediliyor...

Elazığ depreminde yıkılan binalarda Kuyulu Deresi'nin kumu kullanılmış!

Merkez üssü Elazığ ilinin Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki depremin vurduğu ve yaraların sarılmay çalışıldığı Elazığ kent merkezinde yıkılan ve onlarca kişinin hayatına mal olan enkazlarda dere kumuna rastlandı.

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

Şanlıurfa'daki 35 yapı yıkıldı!

Kentteki kamulaştırma çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak için 35 binayı yıkıyor.

Kocaeli Kabakoz ve Barbaros Mahalleleri taşınıyor!

Kocaeli Büyükşehir Meclisi’nde gündem maddelerinin tartışıldığı sırasında muhalefetin görüşlerini yanıtlayan Başkan Tahir Büyükakın, 'Kent Konut artık lüks konut üretmeyecek. Kabakoz ve Barbaros mahallelerindeki mağduriyeti gidermek için sosyal konut yapacağız' dedi.

İzmir'e 30 milyon TL'lik yeni onkoloji merkezi geliyor!

Yatırımlarla büyümesini sürdüren İzmirli Kent Sağlık Grubu, 30 milyon TL'lik yatırımla İzmir'deki ikinci tıp merkezini bu ay açacak..

Hükümet herkesi ev sahibi yapmak için büyük gayret gösteriyor!

Afyonkarahisar kent merkezindeki 1. Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Bizde bir söz var; 'Dünyada mekan, ahirette iman' diye. Ev sahibi olmak çok önemli. O nedenle hükümetimiz de herkesi ev sahibi yapmak için büyük gayret gösteriyor" dedi...

Balıkesir'de 68 bin konut dönüştürülecek!

BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeci Balıkesir’in sıkışık kent dokusunun artık kenti zorladığını, birçok şehirde olduğu gibi Balıkesir'de de kentsel dönüşüm ihtiyacının görmezden gelinemeyeceğini söyledi. 

Kent Sağlık Grubu'ndan Bayraklı'ya butik hastane!

Yatırımlarına ara vermeyen Kent Sağlık Grubu, Çiğli’deki Kent Hastanesi ve Alsancak Tıp Merkezi’nden sonra çok yakın zamanda arka arkaya Bayraklı Tıp Merkezi ve Onkoloji Merkezi’ni hizmete açacak

Hava Kent Konutları aylık 1.000 TL taksitle!

Minimum 20 bin TL peşinatla ev sahibi olunabilen Hava Kent Kooperatif Konut Projesi Eyüp Akpınar'da inşa ediliyor. Projede aylık 1.000 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

kent neriva satlık daire Haberi

kent neriva satlık daire

Fuzul Group imzasıyla 7 dönüm alanda 7 ve 16 katlı iki blok halinde yükselen Kent Neriva projesi 80 konut 29 mağazadan meydana geliyor. Son deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Kentneriva projesindeki daireler Tüyap ve Marmara Denizi manzarasına sahip. Projedeki konutlar 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Kent Neriva Havadan görüntüleri için tıklayınız


Kent Neriva Residence'ta 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 360 bin liradan, 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 670 bin liradan başlıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Kent Neriva Evleri'nde konut teslimleri Aralık 2012'de gerçekleşecek.

Her dairenin kendine ait teras bahçesinin bulunduğu Kentneriva'da; 

Sauna,

Hamam,

Süs havuzları,

Dinlenme alanları bulunuyor.


http://www.fuzul.com.tr/tr/Fuzul_yapi.htm


0212 488 48 04


Ceren...