04 / 05 / 2024

kent tasarım müdürlüğü

kent tasarım müdürlüğü

KEPEZ Belediyesi, semt pazarlarını sokaklardan çıkararak sabit pazar yerleri oluşturuyor. Bu amaçla Sütçüler, Teomanpaşa, Beşkonaklılar ve Düdenbaşı mahallerinde sabit semt pazarı alanı oluşturulması için imar planı revizyonu hazırlandı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Ankara Milli Emlak Müdürlüğü 110 arsayı satışa çıkardı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü tarafından 110 adet imarsız arsa ihaleye çıkıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 26 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 27.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Pursaklar, Keçiören ve Altındağ ilçelerinde yer alan 9 gayrimenkulü 27 milyon 204 bin 200 TL'ye satıyor...

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

Ankara'daki Spor Genel Müdürlüğü ile Gümrük Müsteşarlığı binası yıkılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi kapsamında Ulus’taki Spor Genel Müdürlüğü binası ile Gümrük Müsteşarlığı binasını yıkılacak..

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü binası yerine yeşil alan!

Kent merkezinde Fatih Tekiş Maliye hazinesine ait İl Emniyet Müdürlüğü Binasının Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nün telilike arz ettiği ve yıkılması gerektiği raporuna istinaden, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisince yıkım kararı alındı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü yıkılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün raporuna göre tehlike arz ettiği belirtilen İl Emniyet Müdürlüğü binasını yıkarak yeşil alana dönüştürüyor

Avea Genel Müdürlük binası LEED Gold Sertifikası aldı!

Avea'nın Genel Müdürlük binası da LEED Gold Sertifikası aldı Avea'nın Ümraniye Teknoloji Merkezi'nden sonra Maçka'daki Genel Müdürlük binası da enerji ve çevre tasarımında liderliği temsil eden Amerikan LEED Gold Sertifikası aldı.

İSU, 3 tasarım ödülü birden aldı!

İSU Genel Müdürlüğü’nün 2013 yılı Faaliyet Raporu, uluslararası tasarım yarışmalarında altın, gümüş ve bronz olmak üzere 3 ayrı ödül alarak, 2009 yılından beri devam eden ödül geleneğini sürdürdü.

Osmangazi Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü oluşturacak!

Geçen dönem özel sektör ile anlaşarak 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm projelendirmelerine başlayan Osmangazi Belediyesi, bu yılda dönüşüme kurumsal kimlik kazandırmak için belediye bünyesinde Kentsel Tasarım Müdürlüğü kuruyor.

Nükleer Enerji Genel Müdürlüğü kuruluyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın Teşkilat ve de Görevleri Hakkında Kanun ile Enerji Verimliliği Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.Nükleer Enerji Genel Müdürlüğü kuruluyor.

Osmangazi Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü kuruyor!

Geçen dönem özel sektör ile anlaşarak 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm projelendirmelerine başlayan Osmangazi Belediyesi, bu yılda dönüşüme kurumsal kimlik kazandırmak için belediye bünyesinde Kentsel Tasarım Müdürlüğü kuruyor.

Bornova Kentsel Tasarım Müdürlüğü kuruldu!

İnsanların günlük yaşamlarının önemli bir bölümünü geçirdiği, sosyal alanların, kültür ve spor tesislerinin, yolların, meydanların, parkların ve pek çok kentsel mekanın ihtiyaçlara uygun hale getirilmesini sağlamak için Kentsel Tasarım Müdürlüğü kuruldu..

kent tasarım müdürlüğü Haberi

kent tasarım müdürlüğü

Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nün hazırladığı imar planı revizyonu da Kepez Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısında görüşülerek, İmar Komisyonu'na gönderildi.




Sabah Akdeniz


Haber Hürses'te şu şekilde yer aldı


KEPEZ Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısında 4 mahalleye sabit semt pazarı müjdesi çıktı. 


Kepez Belediyesi, semt pazarlarını, sokaklardan çıkararak belli noktalarda sabit pazar yerleri oluşturuyor. Bu amaçla Sütçüler, Teomanpaşa, Beşkonaklılar ve Diidenbaşı mahallerinde sabit semt pazarı alanı oluşturulması için imar planı revizyonu hazırlandı. Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nün hazırladığı imar planı revizyonu da Kepez Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısında görüşülerek, İmar Komisyonu'na gönderildi. 


KEPEZ'E MODERN PAZARLAR GELİYOR

Cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarlarının yerine kapalı semt pazarları kurmak istediklerine işaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Artık caddelerde, sokak aralarında kurulan pazarların yerine daha modern, insanların rahatsız olmayacağı,...