06 / 07 / 2024

Kente merkezi giriş ücreti nedir

Kente merkezi giriş ücreti nedir

Başbakan Davutoğlu’nun açıkladığı 1.3 trilyon dolarlık milli gelirde alınan kurun güncel olmadığını söyleyen Başbakan Yardımcısı Babacan, “Neden Başbakan’a eski verileri açıklattınız?” sorusuna, “Bizim hatamız” yanıtını verdi...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) hafta sonu iki sınav düzenleyecek

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, cumartesi günü e-YDS (e-YDS 2023/12 Farsça/İngilizce) ile pazar günü İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2023-Kaymakamlık) sınavlarının yapılacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

POMEM girişlerinde sürpriz değişiklik! Her şey sil baştan değişti!

Edinilen bilgilere göre, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) girişlerinde değişikliğe gidildi. Şark sürelerinde değişiklikler yapılması dahil pek çok düzenleme, Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Polis adayları yeni gelişmelerin ne olduğunu sorguluyor.

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

TÜBİTAK’tan girişimcilere 450 bin TL hibe desteği! Son başvuru tarihi 29 Temmuz

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation, BİGG Cube Incubation Programı kapsamında yeşil dönüşüm fikri olan girişimci adaylarına başvuru çağrısı yaptı. 450 bin TL hibe desteği sağlanacak projeler için ön başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar alınacak.

Yapı Merkezi'nden Slovenya demiryolu ihalesinde atak!

Uluslararası alanda büyük projeler hayata geçiren Türk inşaat şirketi Yapı Merkezi'nin de içinde olduğu ortak girişim Slovenya'nın son senelerdeki en büyük inşaat projesi olan Divaca-Koper Demiryolu projesinin 1'inci bölümünün ihalesini de aldı. 

Yapı Merkezi, Slovenya'da demir yolu ihalesi kazandı!

Türk İnşaat şirketi Yapı Merkezi'nin de içinde yer aldığı ortak girişim, Slovenya'da demir yolu ihalesi kazandı...

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi'ne İSTKA'dan destek!

Teknopark İstanbul'un kuluçka merkezi Cube Incubation'ın, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) Kovid-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında "Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon-20" ile destekleneceği açıklandı.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Gaziantep'e Sanayi ve Endüstri Merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kente  Sanayi ve Endüstri Merkezi inşa ediyor.

Malatya İtfaiye Merkezi inşaatı tam gaz!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımına başlanan 'İtfaiye Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor. 

Kayseri Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hayırsever desteği ile kente kazandıracağı Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nin temeli atılıyor.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Kente merkezi giriş ücreti nedir Haberi

Kente merkezi giriş ücreti nedir

Orta Vadeli Plan’da 2017 yılında 971 milyar dolara ulaşması öngörülen milli gelirin Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önceki gün açıkladığı 4 yıllık eylem planında 2018 yılında bir anda 1.3 trilyon dolara çıkmasının yarattığı kargaşaya Başbakan Yardımcısı Ali Babacan açıklık getirdi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda eleştirileri yanıtlayan Babacan, aradaki farkın ‘dolar kurunun farklı alınmasından’ kaynaklandığını söyledi. Komisyonda, 2018 ve 2017 yılları Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) rakamları arasındaki yüksek fark tartışması yaşandı. CHP’li Müslim Sarı, Orta Vadeli Program’a göre 2017’de GSYH’nin 971 milyar dolar olduğunu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ise önceki gün 2018 GSYH hedefini 1.3 trilyon dolar olarak açıkladığını vurguladı. Sarı, “Bu nasıl bir hesap? Eğer bu hesap doğruysa OVP’yi revize mi ettiniz? 1 ayda ne değişti, bizim görmediğimiz düşünmediğimiz bir...