28 / 04 / 2024

Kentkartlı

Kentkartlı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mezarlıklara ulaşımı da yine ücretsiz yaptı.genelindeki 1927 mezarlığı bakımdan geçiren Büyükşehir, ayrıca kentin en büyük 5 kabristanının içinde ring seferleri de gerçekleştirecek.

İzmir'de kentkartlı dolmuşlar faaliyete geçti!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ESHOT Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve kentkartla binilebilen yeni dolmuşlara binerek vatandaşları dinledi. Buca ilçesinde çalışmaya başlayan ilk hatta uygulama yapıldı...

Kentkartlı Haberi

Kentkartlı

Bayram süresince toplu ulaşım araçlarında yüzde 50 indirim kararı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, mezarlıklara ulaşımı da yine ücretsiz yaptı.genelindeki 1927 mezarlığı bakımdan geçiren Büyükşehir, ayrıca kentin en büyük 5 kabristanının içinde ring seferleri de gerçekleştirecek.


Ramazan Bayramı’nda İzmirlilere “daha küçük maliyetlerle ulaşım” olanağı sağlayabilmek amacıyla toplu ulaşım araçlarında yüzde 50 indirim kararı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayram süresince kabristanlara “ücretsiz” otobüs seferleri düzenleyecek. Yüzde 50 indirim, Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarında, bayram süresince tüm Kentkartlı binişlerde (Havaalanı, Baykuş ve Yerleşke Öğrenci Tarifesi hariç) geçerli olacak. Ayrıca İzmir dışına gidip geleceklerin ulaşımlarını daha rahat yapabilmeleri için Otogar bağlantılı hatlara yeterli sayıda otobüs ilavesi yapılacak.


ESHOT’un Ramazan Bayramı boyunca 08.00-16.00 saatleri arasında kabristanlara ücretsiz gerçekleştireceği ek seferler ise şöyle:

Konak - Karabağlar Kabristanı...