16 / 05 / 2024

Kentlerimizin Gelişimi ve Kentsel Dönüşüm konferansı

Kentlerimizin Gelişimi ve Kentsel Dönüşüm konferansı

Turan Kültür Merkezi Süleymaniye Kürsüsü Konuşmaları kapsamında Kentlerimizin Gelişimi ve Kentsel Dönüşüm konferansı düzenleniyor

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Bunyan Group Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım  Anonim Şirketi kuruldu!

Bunyan Group Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım  Anonim Şirketi Başakşehir’de  100bin TL sermaye bedeli ile Almahmoud Holding Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi dün  2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli Ercan Öztürk tarafından açıldı.

Rhombus Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rhombus Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık  Limited Şirketi  Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şimşek ve Salim Can Kirişçi tarafından kuruldu.

Lafij Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Lafij Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Gürbüz ve Can Kudret Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Arton Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arton Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaan Çetinkaya ve Erkan Doğan ortaklığında kuruldu.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Özgül ve Nülüfer Özlem ortaklığında kuruldu.

Brader Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Brader Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 54 milyon TL sermaye bedeli ile Hazar Akay tarafından kuruldu.

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tunç İnsel, Zafer Ergün, Ahmet Hamza Akıncı, Ahmet Şevket Kocaoğlu, Can Berkay Sporcu, Phılıppe Yves El Fassy ve Akın Algül ortaklığında kuruldu.

Acar Taşınmaz Değerleme Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Taşınmaz Değerleme Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Öztürk tarafından kuruldu.

Bevk108 Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bevk108 Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Ercantürk tarafından kuruldu.

Casavision Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casavision Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Deliler tarafından kuruldu.

Kunter Estate Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kunter Estate Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ertan kunter tarafından kuruldu.

Kentlerimizin Gelişimi ve Kentsel Dönüşüm konferansı Haberi

Kentlerimizin Gelişimi ve Kentsel Dönüşüm konferansı

Turan Kültür Merkezi Süleymaniye Kürsüsü Konuşmaları kapsamında Kentlerimizin Gelişimi ve Kentsel Dönüşüm konferansı düzenleniyor. Ahmet Turgut'un katılacağı konferans bugün saat 14.00'de düzenlenecek. 


Yer: İstanbul Üniversitesi Avrasya Enstitüsü Konferans Salonu (İ.Ü Edebiyat Fakültesi Beyazıt Cephesi Yanı) Kimyager Derviş Paşa Sokak Numara: 6 Vezneciler-Fatih/İstanbul


Telefon: 0212 511 10...