02 / 05 / 2024

Kentleşmeyi anlatan Onur Çizeri ne kadar

Kentleşmeyi anlatan Onur Çizeri ne kadar

7-15 Kasım 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek olan ‘‘34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’’ “Onur Çizeri” Tan Oral, 14 Kasım tarihinde YEM kitabevinin standında okurlarıyla buluşacak.

Onur İncehasan, Vakıf GYO Genel Müdürü oldu!

Onur İncehasan, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

Karatay’da 18. madde imar uygulamaları devam ediyor!

Karatay Belediyesi ilçe sınırları içinde düzenli kentleşmeyi sağlamak amacı ile Belediyelerin asli görevlerinden olan 3194 Sayılı İmar Kanununun 18. Maddesini hızlı ve sağlıklı bir şekilde uygulamaya devam ediyor. 

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı!

Keçiören’i riskli yapılardan arındırarak yaşam kalitesi yüksek, modern kentleşmeyi sağlamak amacı ile Keçiören Belediyesi tarafından yapılan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı.

Seyit Torun: Kentleşmeyi anlayamadık!

Samsun'da 'Yerel Yönetimler Nereye Götürülmek İsteniyor?' konulu konferans veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun,"Biz kentleşmeyi yeterince anlayamadık ve kentlerimizi geleceğe hazırlayamadık" dedi.

Karatay'da yeni tapular veriliyor!

Karatay'da düzenli kentleşmeyi sağlamak amacıyla yürütülen Revizyon imar Planı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Giresun revizyon imar planının iptali için yargıya başvuruldu!

Giresun Çevre Derneği, Giresun revizyon imar planının iptali için idari yargıya başvurdu. Revize İmar Planının çarpık kentleşmeyi tetikleyeceği, kent içi fonksiyonel yeşil alanları artırmayacağı, kıyıları halktan koparacağı savunuldu.

Mersin'de çarpık yerleşim alanları kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentleşmeyi sağlamak amacıyla çarpık yerleşim olan bölgelerin yeniden planlayarak dönüşümle yenileme projeleri geliştirmenin şart olduğunu belirtti.

Konya Karatay'da tapular dağıtılıyor!

KARATAY Belediyesi ilçe sınırları içinde düzenli kentleşmeyi sağlamak amacı ile belediyelerin asli görevlerinden olan 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 18. maddesini hızlı ve sağlıklı bir şekilde uygulamaya devam ediyor.

Torbalı'nın 6 mahallesine meydan inşa ediliyor!

Sosyal, ekonomik hayatın giderek canlandığı, konut sektörünün modern kentleşmeyi hızlandırdığı İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Torbalı'da, altı ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlandı.

Konya Cihanbeyli'nin yerleşime uygunluk haritası çıkarılıyor!

Konya Cihanbeyli'nin yerleşime uygunluk haritası çıkarılıyor. Tekdere, "Tahmini dört ay içerisinde Cihanbeyli’nin raporlarını hazırlayıp, Cihanbeyli’ye yapılacak bütün planlama altlıklarını yapılaşmayla ilgili sağlıklı kentleşmeyi ortaya koyacağız” dedi.

Kentleşmeyi anlatan Onur Çizeri kitabı 14 Kasım'da YEM kitabevinde olacak!

7-15 Kasım 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek olan ‘‘34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’’ “Onur Çizeri” Tan Oral, 14 Kasım tarihinde YEM kitabevinin standında okurlarıyla buluşacak.

Karatay'da imar revizyon çalışmaları ne durumda?

Karatay Belediyesi ilçe sınırları içinde düzenli kentleşmeyi sağlamak amacı ile belediyelerin asli görevlerinden olan 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesini hızlı ve sağlıklı bir şekilde uygulamaya devam ediyor.

Ahmet Kenan Tanrıkulu: İmar rantına son verilecek!

Ahmet Kenan Tanrıkulu, “Son 13 yıla baktığımızda yandaşlarına rant uğruna ülkenin toprakların parsel parsel veren ve kentleşmeyi AVM yapmakla geçiren bir zihniyet görüyoruz. Ana artık yolun sonuna gelinmiştir” dedi

Kentleşmeyi anlatan Onur Çizeri ne kadar Haberi

Kentleşmeyi anlatan Onur Çizeri ne kadar

7-15 Kasım 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek olan ‘‘34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’’ “Onur Çizeri” Tan Oral, 14 Kasım tarihinde YEM kitabevinin standında okurlarıyla buluşacak. Tan Oral kitaplarını YEM Kitabevi’nin 3. Salon 507 No’lu standında saat 14:00 de imzalamaya başlayacak.


Mimarlık, mühendislik, şehircilik, peyzaj tasarımı, endüstri ürünleri tasarımı, arkeoloji, kültür, sanat vb. konu başlıklarında kitaplar yayımlayan YEM Yayınlarından çıkan Tan Oral imzalı kitabın ismi: “Başımı Sokacak Bir Yerim Olsun Yeter” Türk Ytong A.Ş.’nin katkılarıyla yayın dünyasına kazandırılan bu kitap yapı sektörüne önemli bir bakış açısı kazandırırken mizahın gücünden yararlanıyor.


İçinde yaşadığımız çevre, gereğinden fazla ve çok da bozularak kabuk değiştiriyor. Bu değişim süreci özellikle tarihi kentlerde yıkıcı ve telafisi zor bir etki yaratıyor. Kent dokusunun kimliği tahrip eden şekilde bu değişikliği,...