03 / 05 / 2024

Kentpark mükemmellik sertifikası

Kentpark mükemmellik sertifikası

Kentpark, TripAdvisor tarafından mükemmellik sertifikası aldı. Dünya genelinde gezi ve konaklama konusunda internet bazında insanları bir araya getiren TripAdvisor katılımcıların verdikleri puan ve yaptıkları yorumlar üzerinden değerlendirmede bulunuyor.

Kentpark'a mükemmellik sertifikası!

Gezi ve konaklama sitesi olan "TripAdvisor"dan Kentpark'a mükemmellik sertifikası verildi.Dünya genelinde gezi ve konaklama konusunda internet bazında insanları bir araya getiren "TripAdvisor" katılımcıların verdikleri puan verildi.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Üstün kalite, teknik mükemmellik ve maksimum güvenilirlik sunan Bosch, yıllardır evlerimizin vazgeçilmezi haline geldi. Şimdi bahar kampanyası ile uygun fiyat avantajı sunan Bosch'ta buzdolabı fiyatları dikkat çekiyor. Peki, Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Muğla'da sahte emlak danışmanlığı ve müteahhitlik sertifikası düzenleyen çeteye operasyon!

Muğla Köyceğiz'de polis ekiplerince resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 8 kişi gözaltına alındı.

Ziraat Katılım Kiralama 12 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç etti!

Ziraat Katılım Kiralama, Ziraat Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı 12 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç etti.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 500 milyon TL kira sertifikası sattı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın TRDZKVK72019 ISIN kodlu, 500 milyon TL nominal tutarlı kira sertifikasının ihracı gerçekleştirildi...

Yatırım Varlık Kiralama kira sertifikasının 2. kupon kar payı oranı yüzde 4,0305!

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 2.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 4,0305 olarak kesinleştirildi...

SPK’dan Ziraat Katılım Varlık Kiralama’nın 500 milyon TL kira sertifikası ihracına onay!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama tarafından 500 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracına ilişkin tertip ihraç belgesi Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı...

SPK'dan Yatırım Varlık Kiralama A.Ş.'nin 450 milyon TL'lik kira sertifikasına onay!

SPK, Yatırım Varlık Kiralama A.Ş.'nin nitelikli yatırımcılara yönelik, yönetim sözleşmesine dayalı 450 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için yaptığı başvuruyu onayladı...

Yatırım Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL kira sertifikasına SPK'dan onay!

Yatırım Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL tutarında yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası ihracı SPK tarafından onaylandı...

Kentpark mükemmellik sertifikası Haberi

Kentpark mükemmellik sertifikası

Eskişehir'e gelen ve Kentpark'ı gezen turistlerin verdikleri puan ve yaptıkları değerlendirmeler ışığında verilen Mükemmellik Sertifikası, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne iletildi. TripAdvisor Başkanı Marc Charron imzasıyla verilen mükemmellik sertifikası konusunda TripAdvisor yetkilileri şunları kaydetti: "Öncelikle TripAdvisor olarak 2014 Mükemmellik Sertifikası ile ödüllendirilen Kentpark işletmesini tebrik ediyoruz. Bu sertifika, işletmenin TripAdvisor gezginlerinden aldığı olumlu ve güzel geri bildirimlerin tescili niteliğindedir."


DOĞAL BUZDOLABI 


Yerküpe Mağarası Muğla'nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Menteşe Mahallesindeki 700 yıllık çınar ağaçlarıyla çevrelenmiş Beşpınar Yaylası'nda yer alan Yerküpe Mağarası yaz aylarında 5 dereceye kadar düşen sıcaklık sebebiyle doğal buzdolabını andırıyor. Beşpınar Yaylası'nda çam ormanları ve çınar ağaçlarıyla çevrelenmiş yaylada yöre halkının kullandığı piknik alanları ve yayla evleri de bulunuyor. Yılın belirli dönemlerinde yaylaya gelen ziyaretçiler orman içerisinde yürüyüş yapıp, yayla evlerinde kalarak...