14 / 05 / 2024

Kentpark sertifkaları

Kentpark sertifkaları

Gezi ve konaklama sitesi olan "TripAdvisor"dan Kentpark'a mükemmellik sertifikası verildi.Dünya genelinde gezi ve konaklama konusunda internet bazında insanları bir araya getiren "TripAdvisor" katılımcıların verdikleri puan verildi.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Halk Varlık Kiralama 500 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Halk Varlık Kiralama tarafından 500 milyon TL ile sınırlı olarak satılmak üzere yurt içinde kira sertifkaları ihraç edilmesine karar verildi...

Çorum Kent Park, Millet Bahçesi oluyor!

Çorum Belediyesi tarafından 213 bin metrekarelik alana yaklaşık 50 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Kentpark, "Millet Bahçesi" olarak düzenlenecek.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Çorum Kentpark hizmete açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından 50 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Kentpark projesi hizmete açıldı. Projenin içerisinde bitkiler bahçesi, mesire alanı, futbol, basketbol ve tenis sahası, gösteri ve konser alanı ve 500 araçlık otopark bulunuyor.

Çorum Kentpark için yıkımlar başladı!

Çorum'da yapımı devam eden Kentpark projesi kapsamında yıkımlar başladı. Sağlık Müdürlüğü’nün yıkıldığı projede Valilik Ek Hizmet Binası’nında yıkılması gündeme geldi.

Kentpark Kalamış Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kentpark Kalamış Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Sertaç Kıyıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çorum'a 40 milyon TL'lik Kentpark yatırımı!

Çorum Belediyesi'nin 40 milyon TL'lik yatırımı olan Kentpark’ta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projenin yıl sonunda hizmete sunulması bekleniyor.

Çerkezköy Kentpark projesi başladı!

KENTPARK Projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan yaklaşık 75 dönümlük alanda yeşil alan ve çevre düzenlemesi yapılacak.

Çorum Kentpark yıl sonunda tamamlanacak!

Çorum tarihinin tek seferde yapılan en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Kentpark’ın inşaatı son süret devam ederken Çorum Belediyesi tarafından parka dikilecek olan yetişmiş ağaçlar da Çorum’a geldi.

Kentpark AVM yılbaşında açık mı?

Kentpark AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kentpark AVM yılbaşında açık mı? Kentpark AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kentpark AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kentpark sertifkaları Haberi

Kentpark sertifkaları

Uluslararası gezi ve konaklama sitesi olan "TripAdvisor"dan Kentpark'a mükemmellik sertifikası verildi. Dünya genelinde gezi ve konaklama konusunda internet bazında insanları bir araya getiren "TripAdvisor" katılımcıların verdikleri puan ve yaptıkları yorumlar üzerinden değerlendirmede bulunuyor. Eskişehir'e gelen ve Kentpark'ı gezen turistlerin verdikleri puan ve yaptıkları değerlendirmeler ışığında verilen Mükemmellik Sertifikası, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne iletildi. TripAdvisor Başkanı Marc Charron imzasıyla verilen mükemmellik sertifikası konusunda TripAdvisor yetkilileri şunları kaydetti: "Öncelikle TripAdvisor olarak 2014 Mükemmellik Sertifikası ile ödüllendirilen Kentpark işletmesini tebrik ediyoruz. Bu sertifika, işletmenin TripAdvisor gezginlerinden aldığı olumlu ve güzel geri bildirimlerin tescili niteliğindedir. Bu prestijli ödül, geçtiğimiz yıl içinde TripAdvisor'da Kentpark'ın aldığı yorum ve fikirlerin kalitesine göre verilmiştir.



Eskişehir...