01 / 05 / 2024

kentsel dnüşümde rant

kentsel dnüşümde rant

Son olarak kentsel dönüşüm hakkında da vatandaşlara bilgi veren Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kentsel dönüşümde rantı kaldıracağız, sizleri müteahhitlere muhtaç etmemek bizim temel anlayışımız, dedi.''

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

Kentsel dönüşümde rant iddiası! 3 il için mi çıkarıldı?

Kentsel dönüşümü hızlandıracak yeni kanunun ilk hedefinde İstanbul, Hatay ve Antalya’nın olduğu ifade edildi. Üç ilde ranta ayrılacak yerlerin önceden belirlendiği öne sürüldü.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin yaptığı açıklamada, “Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak. Sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağım. Eğer bir rant oluşacaksa, bunu halk paylaşacak” dedi.

Kentsel dönüşümde amaç rant olmamalı!

'Nasıl bir kentsel dönüşüm' başlıklı forum hakkında basın toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, kentsel dönüşümde amacın sadece rant olmaması gerektiğini belirtti.

Kentsel dönüşümde rant kaygısı olmamalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili bilgi verdi. Türkoğlu, “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı'' dedi.

Kentsel dönüşümde rant algısı sonlandırılacak!

Gayrimenkul sektörünün ünlü markalarından Rich World Gayrimenkul A.Ş, kentsel dönüşüm alanında bir ilki gerçekleştirerek, müteahhitlerle vatandaşları aynı masada buluşturuyor.

Kentsel dönüşümde rant olmadan hayat olmaz!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşümü 'Rantsal dönüşüm' olarak niteleyenleri eleştirdi.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde rant olmaz!

17 Ağustos 1999 depreminden sonra oldukça sıkıntılı yapı stoğuyla karşı karşıya kaldığının altını çizen Bursa Büyükşehlr Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bu da insan hayatı ve can güvenliğini ciddi boyutlarda tehdit etti. " dedi.

Kentsel dönüşümde rant halk için yapılmalı!

SEÇİM çalışmalarını sürdüren CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Sertel, Bayraklı Alpaslan Mahallesi Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği'nin açılışına da katıldı.

İdris Güllüce: Türkiye'de 7 milyon riski yapı var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'kentsel dönüşümde rant var' eleştirilerine cevap verirken ilginç bir istatistiği paylaştı. Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli yani depreme dayanıksız olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşümde rant kanunu olmalı!

KARABAĞLAR'DA seçim çalışmalarına devam eden CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Avukat Murat Bakan, Salih Omurtak Mahallesi Kentsel Dönüşüm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Bursa 0.50 emsal artışı yöntemiyle yenilenecek!

Kentsel dönüşümde rant olmadığını, aksini iddia edenlerle her platformda kamuoyuna açık bir şekilde tartışabileceklerini ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın 0.50 emsal artışı yöntemiyle yenileneceğini yineledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi emsal artışında kararlı!

Kentsel dönüşümde rant olmadığını, aksini iddia edenlerle her platformda kamuoyuna açık bir şekilde tartışabileceklerini ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın 0.50 emsal artışı yöntemiyle yenileneceğini yineledi.

kentsel dnüşümde rant Haberi

kentsel dnüşümde rant

Son olarak kentsel dönüşüm hakkında da vatandaşlara bilgi veren Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kentsel dönüşümde rantı kaldıracağız, sizleri müteahhitlere muhtaç etmemek bizim temel anlayışımız.Kentsel dönüşüm gerçekleştiğinde Maltepe'nin nüfusu, eğer katlan fazladan verirseniz, iki katına çıkar. Bunu da şu anki Maltepe'nin altyapısı kaldıramaz, kaldırması da mümkün değil. Siz bana şimdi dua edersiniz, ancak sonra iyi anmazsınız. Kentsel dönüşümde üzerinde durduğumuz birkaç temel nokta var. Birincisi, sizin onayınız olmadan hiçbir projenin altına imza atmayacağım. İkincisi, sizleri müteahhitlere asla muhtaç etmeyeceğim. Üçüncüsü ve en önemlisi bir kentsel dönüşüm birimi kuruyoruz, en net ve en doğru bilgiyi bu birimimizden öğreneceksiniz. Dördüncüsü kentsel dönüşüm noktasında bir danışma kurulu kuruyoruz. Bu danışma kurulunda, başkan yardımcılarım, belediyemiz müdürleri, eski ve yeni meclis üyeleri, mahalleli olarak sizin...