30 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm Gümüşhane

kentsel dönüşüm Gümüşhane

Gümüşhane Şiran Karaca Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkında karar yürürlüğe girdi.

Gümüşhane Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Gümüşhane Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Gümüşhane Şiran'da kentsel dönüşüm kararı!

Gümüşhane Şiran Karaca Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkında karar yürürlüğe girdi.

Gümüşhane İnönü'de kentsel dönüşüm planı hazırlanıyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen,”“İnönü Mahallesindeki heyelan bölgesinden Emirler Mezarlığı arasındaki 300 bin metrekarelik alana kentsel dönüşüm planı hazırlıyoruz." dedi.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesi görücüye çıktı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını farklı noktalarda sürdüren İzmir Belediyesi şimdi de Karşıyaka Örnekköy'deki projesini görücüye çıkardı. Başkan Aziz Kocaoğlu , bir 'bekçi kulübesi' bile yapmayanların kentsel dönüşüm konusunda ortalığı karıştırdığını söyledi

Türkiye'nin en önemli gündemi kentsel dönüşüm olmalı!

Recep Altepe, ‘Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin faydalı sonuçlar doğurması dileğinde bulundu. Türkiye’nin en önemli gündeminin kentsel dönüşüm olması gerektiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm Adana'nın mevsimine göre şekillenmeli!

Mustafa Karslıoğlu, Adana'nın imarını, kurumların doğrudan teminler başta olmak üzere ihalelerini ve kentin kentsel dönüşüm projelerini anlattı. Karslıoğlu, " Adana'nın cepheleri ve mevsimsel özellikleri gözetilerek bu projeler şekillenmeli." dedi.

Sadettin Varan: Kentsel dönüşümü iki günde çözeceğiz!

İzmir Çevre ve Şehircilik II Müdürü Sadettin Varan, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Toplantısı'nda Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan faydalanmak isteyen işadamlarına seslenerek, "Projenizi getirin iki günde çözelim" dedi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Türk-İsveç Yerel Yönetimler ortaklığı programı, Kentsel Dönüşüm semineri Gölcük Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti. Tuselog Programı yerel katılım uzmanı Metehan Gültaş şehir planlaması konusunda seminer verdi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm anlatıldı!

Türk - İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı programının (TUSELOG) kentsel dönüşüm toplantısı Gölcük Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda TUSELOG programı Yerel Katılım Uzmanı Metehan Gültaşlı şehir planlaması konsunda seminer verdi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Tüm Marmara'yı sarsan 17 Ağustos 1999 depreminin merkez üssü olan Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, ilçenin modern ve daha yeni yapılara kavuşması için kentsel dönüşümün startı verildi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Tüm Marmara'yı sarsan 17 Ağustos 1999 depreminin merkez üssü olan Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, ilçenin modern ve daha yeni yapılara kavuşması için kentsel dönüşümün startı verildi.

Gölcük'te 300 milyonluk kentsel dönüşüm başlıyor!

Gölcük Belediyesi, ilçeyi daha yaşanabilir hale getirmek ve canlandırmak için 300 milyon TL’ye mal olacak bir kentsel dönüşüm başlatıyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm yapılacak bölgeler!

Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokolü, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ’nin katılımıyla gerçekleşti. İlçenin 3 bölgesinde afet riski azaltılacak.

kentsel dönüşüm Gümüşhane Haberi

kentsel dönüşüm Gümüşhane

Gümüşhane Şiran'da kentsel dönüşüm kararı verildi. Gümüşhane Şiran Karaca Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar için kentsel dönüşüm yapılacak. 


Karar için