28 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm kongresi eskişehir

kentsel dönüşüm kongresi eskişehir

Kentsel sorunlara çözüm yollarının ele alınacağı Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi, 16 Nisan'da, Eskişehir'de yapılacak. Kongre, Eskişehir'de iki gün sürecek kongrede 100'ü aşkın bilim adamı ve araştırmacı bildiri sunacak.

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Encan Aydoğdu: Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

"Kentsel Stratejiye Dayalı Dönüşüm" ana temasıyla gerçekleştirilen "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde konuşan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Encan Aydoğdu, kentsel dönüşümün ülkenin gelişimi açısından hayati önem taşıdığını söyledi.

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

“Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresinin” bu yıl altıncısı düzenlenecek. 7 Kasım 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek kongrenin basın toplantısı 4 Ekim'de yapılacak...

İş Bankası'na en çok kentsel dönüşüm kredisi veren banka ödülü!

İş Bankası “Kentsel stratejiye dayalı akıllı şehirler ve binalar” başlığı altında 5. kez gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde ödül aldı.

5. Kentsel Dönüşüm Kongresi Sonuç Bildirgesi!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Sonuç Bildirgesi yayınlandı. Kongre 22 Şubat'ta gerçekleştirildi. 

Kentsel dönüşüm Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde, önemli açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüm fiziksel bir değişim değildir!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuşma yapan TOKİ Başkan Yardımcısı Özçelik, "Dönüşüm mantığıyla uyuşmayan ve herkesin kazanmak istediği bir anlayışla şehirlerimizi dönüştüremeyiz, yenileyemeyiz" dedi. 

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın Swissotel the Bosphorus’ta yapılacak. Kongre beş farklı oturumda düzenlenecek..

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi için geri sayım!

Bu yıl 5.'si düzenlenecek olan Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi için geri sayım başladı. 

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 22 Şubat'ta!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin tarihi belli oldu. Kongre, 22 Şubat 2018’de Swiss Hotel İstanbul’da düzenlenecek.

Büyükçekmece'nin kentsel dönüşüm projesi Avrupa Konseyi sergisinde!

Büyükçekmece Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi Franda'da düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi kapsamında açılan sergide yer aldı..

Fazlı Kılıç Kağıthane'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

kentsel dönüşüm kongresi eskişehir Haberi

kentsel dönüşüm kongresi eskişehir

Kongre, Kent Araştırmalan Enstitüsü, Anadolu Üniversitesi ve kent araştırma dergisi İdeal Kent tarafından düzenlenecek. 


"Günümüz kentindeki sorunlar" ana temasıyla yapılacak kongre, Eskişehir'de iki gün sürecek. Türkiye ve dünyada kentleşmeyle ilgili temel sorunların tartışılacağı kongrede, 100'ü aşkın bilim adamı ve araştırmacı bildiri sunacak. 


Kentsel sorunlarla çözüm yollarının ele alınacağı kongreye Nijerya'dan Yunanistan'a,. Moğolistan'dan İngiltere'ye 20'ye yakın ülkeden bilim adamı ve araştırmacının yanı sıra Türkiye'den 100'e yakın belediyeden uzman katılacak. 


Kongrede, Minesota Üniversitesi Sosyoloji ve Küresel Çalışmalar bölümünde öğretim üyesi Prof. Dr. Micheal Goldman ile Ortadoğu Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İlhan Tekeli açılış konferansını gerçekleştirecek. 


Kongrede şu temalar ele alınacak: "Günümüz kentleşmesinde aktörler ve dinamikler, kentleşmede temel problemler, kent yönetimi ve sorunlar, mimarlık uygulamaları bağlamında kentsel sorunlar, planlama...