28 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır

Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır

Evini kentsel dönüşüm ile yenilemek isteyen vatandaşlara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 120 ay vadeli kentsel dönüşüm kredisi veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınıyor? İşte detaylar..

Kentsel dönüşümde ‘garantili’ model!

Kentsel dönüşüm projelerini hızlandırmak ve mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla yeni bir finansman modeli devreye alınıyor.

Kentsel dönüşüme kredi desteği!

Ev ve iş yerini kendi imkanıyla güçlendirmek ve yenilemek isteyenler bankalardan uygun faizlerle kredi çekebiliyor. Bankalardan çekilen 50 bin lira ila 125 bin lira arasındaki krediler için faiz alınmazken, 120 ay vadeyle verilen kredide ödenecek tutar ise 600 lira oluyor.

Bankalardan kentsel dönüşüme kredi desteği!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında birçok banka kentsel dönüşüm kapsamında kredi desteği veriyor. Kentsel dönüşüme tabii konutta 1 yıl üzerinde yaşayan kiracılar, uygun faizlerle kentsel dönüşüm kredisinden faydalanabiliyor.

10 soruda kentsel dönüşüm kredisi!

Kentsel dönüşüm kredisi almak için dikkat edilmesi gereken birçok nokta ver şart bulunuyor. Biz de konu ile ilgili her şeyi sizler için araştırdık. İşte o haber...

Kentsel dönüşüm kredisi nedir, nasıl alınır?

Son günlerde iyice aşina olduğumuz kentsel dönüşüm kredisi nedir. Riskli bina için kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır?

Binasını kendi yenilemek isteyen vatandaşa faizsiz kredi verilecek!

Yeni Kentsel Dönüşüm yasasıyla beraber binasını kendi yenilemek isteyenlere faizsiz kredi imkanı sunuluyor.

Kentsel dönüşüm kredi desteği nasıl alınır?

Kira yardımı ya da kentsel dönüşüm kredi desteği için devlet destekli konut kredisi kullanılabilir. Peki kentsel dönüşüm kredi desteği nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine birtakım finansal destekler sunuluyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır? Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır? Kentsel dönüşüm kredisi alma koşulları nelerdir?

Kentsel dönüşüm kredisinin avantajları neler?

Kentsel dönüşüm ile yeniden yapım kredisinin birçok avantajı bulunuyor. Kentsel dönüşüm kredisinin avantajları şu şekilde sıralanıyor;

Kiracılar için kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır?

Kentsel dönüşümde evi yıkılan hak sahiplerine kredi faiz desteği de yapılıyor. Peki, kiracılar için kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır?

Esenler'de kentsel dönüşüm kredisi'nin yüzde 4'ünü devlet karşılıyor!

Kentsel dönüşümü teşvik amacıyla devletin, kullanılan kredinin yüzde 4'ünü karşılanaması Esenler'de vatandaşlar tarafından büyük kabul gördü. Özkan Ercan, devletin teşvikinin dönüşümde yeni bir model meydana getirdiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli binasını anlaşma yolu ile yıktıran kimseler Bakanlığın sunduğu finansal desteklerden faydalanabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı..

2015 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, dönüşüm kapsamın da kira, tespit, faiz desteği vermeye devam ediyor. Şehirlerin nüfusuna göre değişen kira yardımlarında en düşük rakam 455 lira, en yüksek rakam ise 735 lira olarak belirlendi.

Kentsel dönüşüm kredisi nedir, hangi bankalar verir?

Kentsel dönüşüm kredisi, Afet riski altındaki yapıların dönüştürülmesini öngören “6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun” kapsamındaki kredilerdir. Peki, Kentsel dönüşüm kredisini hangi bankalar veriyor? İşte detaylar...

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

Vakıfbank'tan kentsel dönüşüm kredisi!

Ülkemizdeki afet riski altındaki yapıların güvenli hale getirilmesi için Vakıfbank tarafınca "Kentsel Dönüşüm Kredisi" devreye girdi. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm kredisi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, geçen hafta kamuoyuna duyurulan "Kentsel Dönüşüm Kredisi"nin detayları tek tek açıklandı. Kentsel dönüşüm kredisi 10 soruda tüm detayları...

Kentsel dönüşüm kredisi alırsam kaç ay vadeyle aylık ne kadar öderim? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Kentsel dönüşüm kredisinde adım atılmasının ardından vatandaşlar destek paketinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, kentsel dönüşüm kredisi aylık taksitleri ne olacak?

Kentsel Dönüşüm Kredisi 2023! Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır? Kentsel dönüşüm kredisi ne kadar?

Kentsel dönüşüm kredisi ayrıntıları merakla araştırılıyor. İşte Kentsel dönüşüm kredisine dair detaylar!

Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

Kentsel dönüşüm kredilerine ilişkin yeni kararlar açıklandıktan sonra milyonlarca kişi kentsel dönüşüm kedisinin taksitlerini merak ediyor. Peki Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

Kentsel dönüşüm kredisi yüzde 50 arttı! 

Artan inşaat maliyetleri ve gelen talepler üzerine kentsel dönüşüm kredilerinde bazı düzenlemeler yapıldı. Güçlendirme kredisi 160 bin liradan 240 bin liraya, dönüşüm kredisi 400 bin liradan 600 bin TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2022 hangileri? İşte banka listesi...

Kentsel dönüşümde riskli yapısını yıkarak yenileyenler avantajlı kredi fırsatlarından faydalanmak istiyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2022 hangileri? İşte banka listesi...

Kentsel dönüşüm kredisine başvuracaklar dikkat! Dönüşüm kredisi nasıl çekilir?

Erdoğan'ın imzasıyla kentsel dönüşüm limitleri değişti. Peki Kentsel dönüşüm kredisi nasıl çekilir? Cevabı haberimizde...

Kentsel dönüşüm kredisi 2022 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kredisi ile ilgili son gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Alınan yeni karara göre kentsel dönüşüm kredisi 2022 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kredisi desteğinin artırılması sektörü canlandıracak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Genel Sekreteri Dr. Haldun Ersen, kentsel dönüşüm kredisi desteğinin arttırılmasına yönelik yazılı açıklama yaptı.

İzmirlilerden 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talebi!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talep ettiklerini belirtti.

Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır Haberi

Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır

Evini kentsel dönüşüm kapsamına almak ve devlet desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşlar için hükümet tarafından verilen destekler kampanyaları devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre; Başkan Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe giren kanuna göre kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerince bankalardan kullanılacak kredi tutarı için belirlenen üst limitler yükseltildi. 

Riskli yapıdaki binaların yıkılarak yeniden inşa edilmesi anlamına gelen kentsel dönüşüm için bankalar kredi ürünleri hazırlamakta ve kredi başvurusunda bulunmak isteyen müşterilerine özel krediler veriyor.

KENTSEL DÖNÜŞÜM KREDİSİ VEREN BANKALAR HANGİLERİDİR? 

Evlerinin kentsel dönüşüme girmesi ile birçok vatandaşımız bu sorunun yanıtını araştırıyor. Depreme dayanıksız ve yıkılma riski eviniz varsa bankalardan Kentsel dönüşüm kredisi alarak evinizi yenileyebilirsiniz. Resmi gazetede yürürlüğe giren Kentsel dönüşüm yasası kapsamında; Çevre ve Şehircilik bakanlığı ile anlaşmalı olan bankaların istediği şartları yerine getirenler tüketiciye...