03 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm muhittin selvitopu

kentsel dönüşüm muhittin selvitopu

Muhittin Selvitopu, kentsel dönüşümün boş alanlarda yapılacak planlarla olmayacağını da vurgulayarak, “Boş alanlarda kentsel dönüşüm planlaması yapmak kolaydır. Boş alanı planlayıp imara açarsınız olur biter. Ancak bunun adı dönüşüm olmaz.” dedi.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Muhittin Selvitopu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın gündeminde yer alan ve çözüm bekleyen konulara dikkat çekti. Selvitopu, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alan ilan edilen 540 hektarlık kentsel dönüşüm alanıyla ilgili gelişmeleri yakından izliyoruz" dedi.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

Muhittin Selvitopu'dan kentsel dönüşüm çıkışı!

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup toplantısında  Karabağlar’ın kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kızılcahamam kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, "Kadirbey Kentsel Dönüşüm Projesi" çalışmaları hakkında TOKİ Başkanı Ergün Turan ile görüşmek adına bir araya geldi. 

Akdeniz Belediyesi kentsel dönüşüm için imzaları attı!

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, TOKİ ile imzaladıkları anlaşma çerçevesinde ilçede kentsel dönüşümün saha çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Muhittin Selvitopu: Kentsel dönüşüm çok önemli!

Limontepe'nin en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu ve bu konuyla ilgili çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Başkan Selvitopu, bu konudaki temel görüşlerinin herkesin, bulunduğu yerden hakkını almasını sağlamak olduğunu söyledi.

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sezgin Polat ve Muhittin Nüvit tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Karabağlar kentsel dönüşüm projesi için anket yapılacak!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu kentsel dönüşüm konusunda belediyeye yetki devri verilen Osman Aksüner, Aşık Veysel ve Aydın Mahallesi esnafı ve mahalle sakinleriyle üçüncü kez bir araya geldi

Karabağlar'da kentsel dönüşüm için anket yapılacak!

Karabağlar Belediye Başkam Muhittin Selvitopu, belediye yöneticileri ile 3 mahallenin sakinleri ile görüşüp onlann kentsel dönüşüm hakkındaki beklentilerini öğrenip, belediyenin çözüm önerilerini açıkladı.

Manisa'da kentsel dönüşüm görüşüldü!

İZFAŞ tarafından bu yıl 2.'si gerçekleştirilen Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nda, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 'Kentsel Dönüşüm ve İzmir' temalı bir konuşma gerçekleştirdi...

Karabağlar'da afet ve kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

17 Ağustos Marmara depreminin yıldönümünde "Afet ve kentsel dönüşüm" toplantısı yapıldı. Karabağlar Belediyesi tarafından Uzundere Mahallesinde düzenlenen ve Başkan Muhittin Selvitopu'nun yönettiği panele vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi...

kentsel dönüşüm muhittin selvitopu Haberi

kentsel dönüşüm muhittin selvitopu

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede kentsel dönüşüm kapsamında riskli alan olarak belirlenen 540 hektarlık alanın 1.etap imar planlarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığına yönelik AK Parti tarafından yapılan açıklamaları değerlendirdi. Başkan Selvitopu böyle bir planın kendilerine intikal etmediğini belirterek kentsel dönüşümün siyasete alet edilmeyecek kadar ciddi bir konu olduğunu söyledi.



Selvitopu ayrıca, kentsel dönüşümün boş alanlarda yapılacak planlarla olmayacağını da vurgulayarak, “Boş alanlarda kentsel dönüşüm planlaması yapmak kolaydır. Boş alanı planlayıp imara açarsınız olur biter. Ancak bunun adı dönüşüm olmaz.” Diye konuştu.


Karabağlar Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Muhittin Selvitopu başkanlığında gerçekleşti. Toplantının dilek ve temenniler bölümünde Başkan Selvitopu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın Karabağlar’da 540 hektarlık alanda yürütülecek kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarına cevap...