05 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm panel

kentsel dönüşüm panel

Panelde, 4 Nisan 2013 tarihinde 6306 sayılı afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkındaki kanun doğrultusunda Bayrampaşa Vatan Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm hakkında da bilgi verildi...

Ankaralı emlakçılara kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Ankara'da ilk kez emlakçılara yönelik olarak kentsel dönüşüm ve yasal mevzuat konulu panel düzenlendi.

Ankara'da Kentsel Dönüşüm ve Asbest Tehlikesi paneli düzenlendi!

Ankara'da Kentsel Dönüşüm ve Asbest Tehlikesi başlıklı panel düzenlendi. Türk Toraks Derneği Başkanı Kalyoncu, "Mezotelyoma adı verilen akciğer zarı kanseri, gırtlak kanseri, yumurtalık kanseri, asbestozis denilen bir tür akciğer hastalığı riskler arasındadır" dedi.

Antalya'da kentsel dönüşüm masaya yatırılıyor!

Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Antalya Şubesi,24 Şubatt'ta gerçekleştireceği panel ile Antalya’daki kentsel dönüşüm uygulamaları, sorunları ve çözüm önerilerini konuşulacak.

Kadıköy'de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği paneli 21 Nisan'da!

"Kadıköy' de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği" başlıklı panel, 21 Nisan 2016 Perşembe günü 09:30 - 13:00 saatleri arasında Kozyatağı Kültür Merkezi Belediye Meclis Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Adana'da kentsel dönüşüm paneli düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, ‘Kentsel Dönüşüm Sürecinde Riskli Yapı Tespiti ve Sorunları’ konulu panel düzenledi.

Adana'da kentsel dönüşüm paneli yapıldı!

İMO Adana Şubesi, ‘Kentsel Dönüşüm Sürecinde Riskli Yapı Tespiti ve Sorunları’ konulu panel düzenledi. Panelde, kentsel dönüşüm sürecinde riskli bina tespiti ve sorunlarına ilişkin detaylı değerlendirmeler yapıldı.

Kentsel dönüşüm kat sayısını artırmak olmamalı!

Balıkesir 2. Kent Sempozyumu kapsamında, "Turizm Alanlarında Kentsel Konuna ve Dönüşüm" konulu bir panel düzenlendi. Osman Aydın: "Kentsel dönüşüm, kat sayısı düşük binaların daha yüksek katlı binalara dönüştürülmesi olmamalıdır. " dedi.

Kütahya'da kentsel dönüşüm paneli düzenlendi!

Kütahya'nın en önemli gündem maddelerinden olan kentsel dönüşüm olgusu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde masaya yatırıldı. Dumlupınar Üniversitesi'nde "Kentsel Dönüşüm ve Neo-liberalizm" başlığı altında panel düzenlendi.

Osmaniye'nin Depremselliği ve Kentsel Dönüşüm paneli düzenlendi!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde (OKÜ) 'Osmaniye'nin Deprem selligi ve Kentsel Dönüşüm" konulu panel düzenlendi.Osmaniye'deki zemin yapısı ve binaların buna uygunluğu ele alındı.

Elazığ kentsel dönüşüm paneli 28 Mart'ta gerçekleşecek!

Kentsel dönüşüme dair Türkiye'de söz sahibi kişilerin davet edildiği panel dört oturum halinde yapılacak. Elazığ Belediyesi, kentsel dönüşüm üzerine önemli bir panele 28 Mart'ta ev sahipliği yapacak.

Elazığ Kentsel Dönüşüm Paneli 28 Mart'ta!

Elazığ Belediyesi, kentsel dönüşüm üzerine önemli bir panele 28 Mart'ta ev sahipliği yapacak. Kentsel dönüşüme dair Türkiye'de söz sahibi kişilerin davet edildiği panel dört oturum halinde yapılacak.

Tayfun Kahraman: Kentsel dönüşüm kentliyi vurdu!

TÜRKİYE genelinde kentsel dönüşüm uygulamalarının masaya yatırıldığı "Kentsel Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar" başlıklı panel İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Yerleşkesi'nde düzenlendi..

İMO Eskişehir kentsel dönüşüm paneli yarın yapılacak!

İnşaat Mühendisleri Odası'nın düzenlediği 'Kentsel Dönüşüm: Ne, Niçin, Nasıl' konulu panel yarın saat 17.00'de Taşbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. İnşaat Mühendisleri Odası İMO Şube Başkanı Bülent Erkul panelin oturum başkanlığını yapacak.

kentsel dönüşüm panel Haberi

kentsel dönüşüm panel
"Kimse Bilmiyor Platformu"nun çağrısı ile Bayrampaşa Vatan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm paneli gerçekleştirildi. Panelde, İstanbul Mimarlar Odasından Burak Kaan Yılmazsoy, Çağdaş Hukukçular Derneğinden Avukat Merve Çakmakçı, İstanbul Üniversitesi Yardımcı Doç. Dr. Çiğdem Şahin, Şehircilik ve Planlama Uzmanı Mimar Mine Çiçek, Mimar Nilüfer Benzet, Halkla İlişkiler Uzmanı Emine Çelik ve Platformu üyeleri sunum yaptı. Katılımcılara kentsel dönüşüm süreci ve sonrasında yaşananlar örneklerle anlatıldı.

AFET YASASINI ÇIKARANLAR AFETİ KENDİSİ GETİRDİ

Panelde, 4 Nisan 2013 tarihinde 6306 sayılı afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkındaki kanun doğrultusunda Bayrampaşa Vatan Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm hakkında da bilgi verildi.

Bayrampaşa'nın nüfus ve yüz ölçümü olarak en küçük mahallesi olan Vatan Mahallcsi'nin riskli alan ilan edilmesinin düşündürücü olduğunu vurgulayan katılımcılar, "Bayrampaşa tarihi yarım adaya yakınlığı, metro ve büyük alışveriş...