04 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm tercih değil

kentsel dönüşüm tercih değil

Yıldırımın makus talihini yenmenin yolunun kentsel dönüşümden geçtiğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşüm bir tercih değil zorunluluktur" dedi.

Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Romanları Avrupa Konseyi Delegesi ve Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Daylam, Mersin'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için yatay mimarinin tercih edilmesi için çağrıda bulundu.

Kentsel dönüşüm güçlendirmeden sağlıklı!

Projekt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve GİSİDER Başkan Yardımcısı Kutanoğlu, “Az veya orta hasar gören binaların güçlendirilmesi yerine kentsel dönüşümün tercih edilmesini öneriyoruz” diye konuştu.

İzmir'de ada bazında kentsel dönüşüm şart!

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, İzmir'de kentsel dönüşümün şart olduğuna dikkat çekti. "Ben hep ada bazında kentsel dönüşümü savundum" diyen Yeşil, "Projelerde ticari kaygı olduğunda insanlar tercih etmiyor. Bu nedenle daireler boş kalıyor" açıklamasında bulundu.

İsmail Hakkı Edebali: Kentsel dönüşüm iyi planlanmalı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırımlıların sağlıklı ve güvenli bir hayat sürmeleri için kentsel dönüşüm bir tercih değil , zorunluluktur” dedi.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluk!

Kentsel dönüşümü değerlendiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, deprem felaketlerini bir daha yaşanmaması için kentsel dönüşümün ihtiyaç değil, zorunluluk olduğunu vurguladı.

Ahmet Atış: Kentsel dönüşüm insan odaklı olmalı!

Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, "Bunun başında yapılacak olan kentsel dönüşümün "insan" odaklı olması geliyor. Sadece bina yenileyerek dönüşüm yerine yeni bir yaşam sunacak projeleri hayata kazandırmayı tercih ediyoruz" dedi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm soruları cevaplandırıldı!

Yıldırım’ın makus talihini yenmenin yolunun kentsel dönüşümden geçtiğini söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kentsel dönüşüm bir tercih değil zorunluluktur” dedi.

Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluk!

Yıldırımın makus talihini yenmenin yolunun kentsel dönüşümden geçtiğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşüm bir tercih değil zorunluluktur" dedi.

PRJ Mühendislik Kentsel Dönüşüm projelerinde tercih ediliyor!

PRJ Mühendislik, Türkiye'nin her bölgesinde özel sektörde ve kamu ihalelerine girerek ya da vatandaşların başvuruları üzerine mevcut binaların kontrolü, güçlendirme çalışmaları, kentsel dönüşüm danışmanlığı hizmeti veriyor...

Kentsel dönüşüm kredisi için hangi banka daha çok tercih edildi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile protokol imzalayan bankalar arasında kentsel dönüşüm için en çok kredi çekilen bankaların dağılımı açıklandı. Kentsel dönüşüm kredisinde pastanın büyük dilimi İş Bankası ve Denizbank'ta...

İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm şimdilik ertelendi!

Halkalı Merkez ve Atakent Mahallesi'ne komşu olan İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm projeleri şimdilik ertelendi. 2 yıldır kentsel dönüşüm sürecinin yaşandığı Küçükçekmece, inşaat firmalarının tercih ettiği ilçeler arasında...

AYTO ile Denizbank işbirliğiyle kentsel dönüşüm bilgilendirmesi yapıldı!

Aydın Ticaret Odası (AYTO) ve Denizbank işbirliğiyle düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm' bilgilendirmesi geniş bir katılımla Aydın'da gerçekleştirildi. Toplantıda, DenizBank'ı tercih edecek müşterilerin devlet desteklerinden faydalanabileceği belirtildi..

Denizbank'ta kentsel dönüşüm kredisi için dosya masrafı ücreti alınmayacak!

DenizBank, kentsel dönüşümün lider bankası olmak istiyor. Devlet tarafından yapılacak yardımların yanında DenizBank’ı tercih ederek kentsel dönüşüm kredisi kullanmak isteyen müşterilerden dosya masrafı, ekspertiz ücreti, ipotek ücreti alınmayacak...

kentsel dönüşüm tercih değil Haberi

kentsel dönüşüm tercih değil

Yunus Emre Spor Kompleksi'nde Mevlana Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını yanıtladı. Bursa'ya gelenlerin ilk durağının Yıldırım olduğunu ve bu yoğun göçün bir sonucu olan çarpık yapılaşmanın ilçede birçok sorunu beraberinde getirdiğini aktaran Başkan Edebali, "Başta altyapı olmak üzere ulaşım, sosyal ve toplumsal sorunların nedeni Yıldırım'da uzun yıllar boyunca devam eden plansız yapılaşmadır. Yıldırım'ın bu dertlerinden kurtulmasının tek yolu, sosyal boyutu kapsayacak kentsel dönüşümdür" diye konuştu. Kentsel dönüşüm çalışmalarındaki önceliklerinin halkın rızası olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, "Yönetim anlayışımızda sürekli 'ortak akıl'm altım çiziyoruz. Bugün de burada bu ortak aklı ortaya koymak, Mevlana Mahallemizi sizlerin de katkıları ile daha iyi noktalara nasıl taşırız diye istişarede bulunmak için bir...