25 / 08 / 2024

kentsel dönüşüm tören

kentsel dönüşüm tören

Zeytinburnu, Esenler, Sancaktepe, Sarıyer ve Kadıköy'de kentsel dönüşüm kapsamında 16 bin 45 adet konut yıkılacak...

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Kentsel dönüşüm tüm Türkiye'nin ihtiyacı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Turgut Altınok: Türkiye’de kentsel dönüşümün fitilini biz ateşledik!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Türkiye’de ilk kez kentsel dönüşümün fitilini ateşleyen, gündeme getiren biz olduk" dedi.

Altınova kentsel dönüşüm projesi onaylansın!

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Altonova’daki 14.5 hektarlık alanda kentsel dönüşüm öngören projenin onaylanması gerektiğini söyledi. 

Antalya'daki kentsel dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen dev kentsel dönüşüm projesini yerinde inceledi. 

Konya'da kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor!

Konya'nın kalbinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kentsel dönüşüm Türkiye için milli dava olmalı!

Çukurova Gayrimenkul Başkanı Tamer Son, Dünya Konut Günü kapsamında deprem gerçeğine dikkat çekti. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, kentsel dönüşümün Türkiye için milli bir dava olması gerektiğini söyledi.

Niğde'de kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Kütahya Merkez Parmakören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Parmakören Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi kararlaştırıldı.

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'de tapu sevinci!

1 milyon 79 bin metrekarelik dönüşüm alanına sahip olan Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapu dağıtımları başladı.

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşümü Ankara'da başlıyor!

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşüm projesi Ankara Keçiören'deki Hacıkadın Deresi üzerinde hayata geçiyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, projeyle ilgili bilgi verdi.

kentsel dönüşüm tören Haberi

kentsel dönüşüm tören

İstanbul'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Zeytinburnu, Esenler, Sancaktepe, Sarıyer ve Kadıköy'de toplam 16 bin 45 adet konut ve 3 bin 277 işyeri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katılımı ile gerçekleşecek törenle yıkılacak. Ayrıca iki ilçede de 731 adet konutun anahtar teslimleri...