19 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm zor mu

Kentsel dönüşüm zor mu

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümün zor bir çalışma olduğunu belirterek, belediye başkanlarının teşebbüs, hazırlık, altyapı ve de vatandaşla uzlaşıyı sağlaması gerektiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm çok zor ve meşakkatli bir süreç!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bayrampaşa Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'ni ziyaret etti. Kurum, "Eski Sağmalcılar Cezaevi'nin bulunduğu alan. Yaklaşık 250 bin metrekarelik alanda 2 bin 275 konut üretiyoruz" dedi...

Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı açıklamada "Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte devam eden ciddi kentsel dönüşüm projelerimiz var. Dünyanın en zor işi kentsel dönüşüm." dedi.

Depreme karşı kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanmalı!

Mehmet Özhaseki, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Özhaseki, olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması gerektiğini belirterek, "Yoksa bizi zor günler bekliyor. Bu işin iktidar partisi yok, muhalefet partisi yok. Deprem geldiğinde

Kentsel dönüşüm için zihinsel dönüşüm şart!

Kentsel dönüşüme giren firmalar ayrı dertli, dönüşüme “Evet” diyen hane halkı ayrı. Beklentiler farklı, mevcut uygulama farklı. Ortak noktada buluşmak bu kadar zor mu? Habertürk Gazetesi Köşe yazarı Esin Tümer bugünkü yazısında kentsel dönüşüm konusunu ele aldı...

Bakırköy'de kentsel dönüşüm sıkıntısı büyük!

Kentsel dönüşüm çalışmaları İstanbul’da devam ederken, gayrimenkul sektörü oyuncuları da dönüşümle ilgili önerilerini açıklıyor. Bilgin Akaydın, “Bakırköy’deki kat yükseklikleri 10-12 kata çıkmadıkça kentsel dönüşüm çok zor gözüküyor” dedi.

Mahmut Çelikcan: Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşümün yaşandığı Karacaoğlan Mahallesi'ne gitti. Çelikcan kentsel dönüşümü; dünyanın en zor işi olarak yorumladı ve ekledi; "Biz Yüreğir'de zoru başardık, başaramaya da devam ediyoruz."

Kırıkkaleliler kentsel dönüşüm bekliyor!

Kırıkkale 'nin en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm uygulanmaması vatandaşları zor durumda bırakıyor. Mahalle sakinleri biran önce kentsel dönüşümün uygulanmasını istiyor.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm zor bir çalışma gerektiriyor!

İdris Güllüce, kentsel dönüşümün zor bir çalışma olduğunu ifade ederek, "Bir belediye başkanının buna teşebbüs edebilmesi, bunun hazırlığını yapması, altyapısını hazırlaması, vatandaşla uzlaşarak ve vatandaşın gönlünü alarak yapması kolay değil" dedi.

Kentsel dönüşüm çok zor bir şey!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümün zor bir çalışma olduğunu belirterek, belediye başkanlarının teşebbüs, hazırlık, altyapı ve de vatandaşla uzlaşıyı sağlaması gerektiğini söyledi.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm zor ve cesaret gerektiriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce, İstanbul'da Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 588 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma törenine katıldı. Güllüce, Kentsel dönüşümün zor ve cesaret gerektirdiğini söyledi..

Recep Altepe: Kentsel dönüşüm için önce vatandaş bilinçlenmeli!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşüm konusunda vatandaşın devletten büyük beklentisi olduğunu belirterek, “Vatandaşın istediği şartlarda dönüşüm yapacak yatırımcı bulmak zor. Önce vatandaş bilinçlenmeli” dedi....

Tahir Tellioğlu: Mevcut müteaahitlik düzeniyle dönüşüm zor!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, mevcut müteahhitlik düzeniyle kentsel dönüşümün zor olacağını belirtti...

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

Kentsel dönüşüm zor mu Haberi

Kentsel dönüşüm zor mu

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümün zor bir çalışma olduğunu ifade ederek, "Bir belediye başkanının buna teşebbüs edebilmesi, bunun hazırlığını yapması, altyapısını hazırlaması, vatandaşla uzlaşarak ve vatandaşın gönlünü alarak yapması kolay değil" dedi. 


Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nü ziyaret eden Bakan Güllüce, buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Güllüce, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Erdik'in sunduğu brifingin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


Bir gazetecinin, "Akkuyu nükleer santralindeki ÇED raporunda sahte imza bulunduğuna" ilişkin sorusu üzerine Güllüce, "Lüzumsuzlukla iştigaldir bu. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve bu millet, istemeyenlere rağmen gelişecek ve kalkınacaktır" ifadelerini kullandı.


Bakan Güllüce, şöyle devam etti: 


"Böyle parazit haberlerle kafa bulandırmayla bir yere varılacağı da yok. Hiçbir engelleme, bu milletin zenginliğini bu ülkenin kalkınmasını, lider ülke olmasını...